| Stef_1270 a întrebat:

Cam cat ar costa un catelus de rasa canich bichon.sau bichon maltez.pe mine ma intereseaza sa fie mic...si ar fi mai frumos sa ramana si asa:-p...si sa fie de companie si pufoslaughing.deci nu neaparat cele doua rase de sus. dar in genul la alea.Mentionez ca sunt din Bacau.Deci cat ar costa si de unde pot sa imi iau?

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

In jur de 200-300 Euro. Vezi ca e un user pe site cristi27; avea cativa puiuti de bichoni de vanzare. Cauta-l si vezi daca mai e valabil.
http://www.tpu.ro/utilizator/aute

15 răspunsuri:
| Sabwy a răspuns:

Eu am dat pe un bishon maltez 330 de euro. nu e ff scump.

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Sunt din Bucresti deci nu stiu. Eventual daca exista targuri de animale.

| Swabia a răspuns:

Am cerut si eu informatii despre catei bichon si acesta e raspunsul pe care l`am primit: "Mai mult de 400 de euro si nu mai putin de 1000 de euro!"

| SelenaSuperFan1 a răspuns:

E la bacau la piata mioritei bichom

| JustMeFlory a răspuns:

Http://www.anunturipenet.ro/bichon

http://www.anunturi.biz/anunturi/bichon+maltese
Zice ceva si de Bacau.Si eu am vrut sa-mi iau dar sunt destuli de scumpi.in jur de 200-300 euro:)

| MissCamelia a răspuns:

Buna.eu am vazut la carrefour orhideea in buc de vanzare acum cam un an, era 16 milioane.nu stiu unde poti gasi in bacau, banuiesc ca aveti pe acolo magazine cu mancare pentru animale, intreaba acolo, sunt f bine informati

| uzzi92 a răspuns:

Un pui de catel... sa fie de rasa e cel putin 200-250 de euro... mai bine ai lua unu de la cineva pe care il cunosti... iesi mult mai ieftin... doar daca esti pasionat de o anumita rasa merita sa dai atatia bani...
http://www.oferta.ro/anunturi-gratuite/Diverse/Animale/national/CANICHE

| WhiteWings a răspuns:

Cumpara un ziar de bacau ar trebui sa fie si anunturi legate de animale...cat despre pret nu te pot ajuta imi pare rausad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general bichonul caniche e cam la acelasi pret cu cel maltez. Oricum pet shop'uri il gasesti cam pe la 13 milioane, dar cauta pe internet, este o crescatorie in braila, sunt destul de ieftini, ingrijiti.De acolo mi-am luat si eu shih-tzu-ul meu big grin merita sa incerci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El ar costa cel mult 9 milioana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La constanta-la carfeur-poti gasi tot felul de rase, da costa, de exemplu, un bishon maltez, 13-milioane.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Stef, eu mi-am dorit un caine toata viata si am avut grija ca toata lumea sa stie lucrul acesta si, pe deasupra, am tinut sa mentionez ca nu-mi permit sa dau 300-500 eura pe unul. Asa ca intr-o buna zi, cineva mi-a facut legatura cu un vanzator si asa am luat-o pe Sara, un canich cu doar 100 lei. O iubesc si nu regret ca am luat-o nici macar cand strang dupa ce isi face nevoile pe covor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am de vanzare 2 bichoni si 2 caniche

| geany_8190 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi dai si mie un bchon de preferinta baiat pentru ca stau la apartament si daca fata nu am unde sa tin puii sunt foarte iubitoare de caini

| oAddictedToYoux a răspuns:

La o piata am vazut ca e 8 Euro