Întrebare recomandată | Park1Suin a întrebat:

Cam cat costa un catelus Chow Chow?

12 răspunsuri:
| AnonimKidd a răspuns:

Eu am chow chow. Exemplar foarte frumos solid, cu botul mic si gros exact cum trebuie. Bine-nteles cu pedigree. Tata mi l-a luat si a dat 400 euro sau 1600 lei. Iar pentru cei care ati dat raspunsuri gen 120 de lei sau 5 milioane. Probabil corcitura costa atata.

| bibiiiy a răspuns:

De la 250 de euro in sus.Depinde de culoare, de sex, de parinti, etc.

| valentingb a răspuns:

Http://www.petshop-online.ro/vanzare-caine/Chow-Chow_0135.html

Contactează-i telefonic și îți vor face o ofertă, probabil peste 120 de lei.

| viotedy a răspuns:

Peste 5 milioane unul fain.

| Iubibilăă a răspuns:

Cam 150-200 euro.
Eu vreau sa-mi i-au un Rottweiler.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu depaseste 200 Euro.
Te pup!

| KateMiddleton a răspuns:

Vrei si tu sa-ti iei unul? sunt dea dreptul adorabili.nu?

| Dafii a răspuns:

Nu îţi pot da un preţ exact, pentru ca depinde de părinţii acestuia. Dacă vrei un câine cu pedigree ( cu părinţi campioni şi rasă pură ) îţi da seamă că va fi mai scump decât unul de rasă pură. Ştiu că cineva are un chow chow şi a dat 200-250 de euro pe unul, foarte scump însă îşi permite. Câinele provine din părinţi campioni şi e la rândul lor cu pedigree. Dacă vrei un câine de rasă pură şi cu astfel de părinţi asta este suma aproximativă. Dar trebuie să îl cumperi de la un crescător adevărat nu un samsar. Înainte să ţi.l iei, intereseazăte bine şi poţi să te sfătuieşti şi cu un veterinar. Majoritatea ştiu cam cât costă. Fundă?

| westie21 a răspuns:

Http://vandcateipui.blogspot.ro/

poate gasesti pe aici ceva care sa-ti placa. stiu ca posteaza mai mereu cate ceva nou. si au avut si de rasa. trage un ochi.

| IAndra a răspuns:

150-200 euro
funda?

| Miru_Miruna_1994 a răspuns:

Depinde. daca parintii sunt caini de concurs sunt scumpi daca nu sunt caini de concurs, poti achizitiona unul mai ieftin

Întrebări similare