Atata minte ai? Sa consideri un animal colet? Sper ca nu ai in grija nici un animal ca mi-e mila de el saracu. Nici prin posta, nici prin curier nu se trimit animale, nu ai voie.
Poti suna la sediul Prioripost din orasul tau sa intrebi daca accepta animale vii, si iti vor da mai multe detalii.Nu toate sediile accepta animale.
Http://www.posta-romana.ro/......ipost.html
Aici poti sa calculezi tariful.Depinde unde trimite, distanta.
Buna, batmanuel
Nu poti trimite un animal prim posta, poti incerca cu masina sau cu trenul.
O seara placuta.
Cum sa trimiti animale prin posta, de cand s-a inventat asta? ce vrei, ca atunci cand manevreaza cutia sa auda miunand cutia?
Se pot trimite cu curierate speciale pentru animale.
Dar nu prin poșta română.
http://transportanimale.ro/ro/
Ba se poate trimite si prin Prioripost.Dar doar daca accepta cei de la sediul de la ea din oras, la mine de exemplu accepta si eu trimit iepurasi prin posta.Dar trebuie sa fie un judet veccin daca se poate, ca sa ajunga de pe o zi pe alta, sa nu stea prea mult in cutie, sa puna rumegus sa absoarba urina si sa nu fie cald afara, ca nu v-a rezista.
Eu am vorbit strict de livrările cu cușcă etc etc... nu în cutie. Se fac mânării la poștă e normal dar totuși e un animal...
Pai da, dar totusi, poti trimite si sa scrii pe cutie "Animal viu", sau trimiti ca fiind "Fragil", si asa ar trebui sa aiba grija.Mai poate trimite pe un autocar ceva, care are cursa directa, sau pe tren dar trebuie sa vorbeasca cu cineva de acolo...
Da așa e cel mai bine, pe autocar sau pe tren corect... pe tren chiar se poate există special așa ceva pentru animale bravo. Meriți fundă.
Eu nu am raspuns pentru funda...
Eu am mai primit iepurasi prin prioripost si fiind crescator de iepuri am colaborat cu cei mai mari crescatori din tara, si stiu ca trimit si prin prioripost, si pe tren si pe autocar, cel mai des pe autocar, ii dai si soferului un ciubuc si toata lumea e multumita.E alegerea ei.
Dap, așa fac și eu cu anumite lucruri le trimit prin autocar îi dau ăluia 10 lei și mă rezolvă
Nu-i nici 25 de lei.
Cica sa trimita pisica prin posta ) am auzit-o si pe asta, pai si ce faci desteptule o impachetezi?
BeHappyForMe întreabă:
Dragos199610 întreabă: