| Adriann0 a întrebat:

Cam cat timp trebuie sa merg sa sala de forta ca sa arat cat de cat bine? Dau funda celui care ma ajuta...

5 răspunsuri:
| adishorMS a răspuns:

OHO e o chestie mai complicata, tu vrei sa arati bine dupa maxim 1 luna, nu?
te dezamagesc trebuie sa tragi mult mai mult insa cat nu-ti poate spune nimeni, 1.pentru ca depinde de ce intelegi prin bine si 2.totul depinde de corp
(cineva tragea, si tragea tare cu suplimente cu tot si degeaba nu punea masa musculara)

| Adriann0 explică (pentru adishorMS):

Am fost 2 luni anul trecut si o luna anul acesta, din 20 iunie ma apuc iar, dar cam cat o sa dureze pana se vad rezultatele?

| adishorMS a răspuns (pentru Adriann0):

In jur de doua luni incepi sa vezi de ce tragi

| ShadowKayne a răspuns:

Pai de la 3 luni in sus. eu am 15 ani si in 5 luni am ajuns de la 62kg la 72kg. in vacanta de vara am facut inot lupte sala si am facut exercitii acasa. am mancat 3500 calorii nu 2400 cat e normal...de atunci a trecut aproape un an am 1.77m si 78kg doar muschi.nu conteaza fel de corp ai conteaza cat esti de motivat...
ps uitate pe calalul de youtube A celor de la barbrothersDC si convinge-te ca poti ajunge departe si incepand de la 3 luni

| C00nTrOoL a răspuns:

Depinde de corpul tau.Rezultatele se vad cam dupa 3-4 luni de sala si o alimentatie echilibrata, cu multe proteine si fibre.Bafta!happy