Iubesc foarte mult toate animalele. Mai ales cainii. As alege sterilizarea. Sunt si ei niste fiinte si nu trebuie eutanasiati. In drum spre liceu am vazut niste hinghieri care alergau un caine, m-am uitat sa vad ce se intampla si dupa a venit si brusc o masina si la prins. Mam dus la aia si i-am intrebat ce o sa faca cu ei si eu zis ca ii eutanasiaza( daca nu vine nimeni sa-i ia( Imi pare rau pentru soarta pe care o au si chiar este trist
Eu iubesc foarte mult cainii. dar urasc si faptul ca mi-e frica sa trec pe langa cainii de pe strada. ar trebui sa ii prinda, sa incerce sa ii vanda si daca nu dabia atunci sa ii eutanasieze.
Sterilizarea si educarea populatiei. În perioada 2001-2003, primarul Bucureștiului de atunci, Traian Băsescu, a adunat de pe străzi circa 100.000 de câini, pe care i-a și masacrat în proporție covârșitoare - pe mulți în aceeași zi în care-i prindea. Acum in 2012, situatia e mai tragica, deci nu au rezolvat nimic cu masacrarea cainilor.
Mai astept raspunsuri si sper sa nu gasesc pe nimeni care vrea eutanasierea lor!
Steriliazare sau sa fie bagati in adaposturi speciale si sa fie adoptati ca multi vor animale de casa niste catei.
A doua varianta pare mai plauzibila.
N-are rost sa dezvolt motivul pentru care am ales asta.
Sterilizarea normal, am un caine si in plus hranesc toti cainii de la bloc. desi suna ciudat pentru mine cainii sunt ca fratii si surorile pe care nu ii am. cum sa imi vad familia ''euntanasiata''?! Eu plang numai cand aud ca s-a intamplat ceva rau cu un caine! in nici un caz eutaniserea!
Vina este a noastra, ca noi ii inraim pe catei! Noi ne invatam unii pe altii sa ne temem de ei, in loc sa-i iubim. Parintii isi invata copii sa arunce cu piatra dupa ei, in loc sa arunce cu un colt de paine. Si ei au nevoie de hrana, de protectie, de adapost si caldura, asemeni oamenilor. Dar ei nu pot cere sau intinde mana, ca un om. Privirea lor spune multe. Ar fi cei mai buni prieteni, daca noi le-am permite. Dar suntem rai...nu le permitem.
Sunt iubitoare de cătei comunitari. Ii iubesc, sunt sufletul meu. Am luptat mereu pentru viata lor, pentru libertatea lor, caci ingradirea lor in adaposturi, de multe ori inseamna, puscarie si moarte.Nu stie nimeni ce se intampla cu adevarat acolo. Nu poti avea incredere, eu nu am.
http://www.flixxy.com/useful-dog-tricks.htm
Suflet in lacrimi
Cand sufletul in lacrimi se rasfata
Ca intr-un ritual suprem, visez
Ca-mi toarna Domnu’-un strop de rai in viata
Blandetea dintr-un ochi de maidanez.
Daca-I dai azi, cumva un pic, de paine,
Chiar daca tu nimic n-o sa-I mai dai,
Nu uita si-ti va multumi si maine,
Crezandu-te, desi il minti ca n-ai.
E-al tuturor si-al nimanui el nu e
Dar stie ca noi toti suntem ai lui…
Atata aur, cat sa-i fac statuie
Privindu-i sufletul, pe lume nu-i.
In orice limba i-ai vorbi-ntelege,
De esti roman, afgan, german, chinez.
Da Doamne-al cainilor pe buze-o lege
In dialect umano-maidanez.
Fa-ne pe rand, o zi din viata, caine
Gonit de oameni, de paduchi muscat,
Ca sa vedem ce-nseamna-un strop de paine
Cu ochii blanzi pre indelung visat!
(Dan Rotaru vol. "Mereu tristetea")
Romania este o tara plina de egoisti, cretini si imbecili. Cand nu le mai convine ceva, il arunca pe strada.
Nu sunt in stare sa aiba grija de caini, pisici dar nici nu incearca sa ii dea mai departe la o familie.
Animalutele alea nevinovate ajung pe strada, se inmultesc, se inraiesc si uite asa apar probleme. Si aleg cea mai tampita solutie pentru rezolvarea unei probleme care e scapata din mana unor handicapati.
Aici unde sunt eu, nu sunt caini vagabonzi. Daca cineva isi bate joc de un caine, primeste amenda.
Hai sa eutanasiem tot ce creaza probleme, in ordine analfabetica
Basescu, cainii, cretinii, hotii, politicienii, tiganii, tampitii s.a.m.d
Sau in ordiena urgentei, dar atunci cainii ar rame pe ultimul plan. Voi in loc sa vedeti problemele reale ale Romaniei, va legati de fleacuri inutile. Este dovada de mediocritate (ca sa nu zic prostie) din partea celor care au impresia ca (virgula) cainii vagabonzi sfasie si ucid tot ce prind in cale.
Guvernul Boc, prin politica sa, a falimentat zeci de mii de IMM-uri si a omorat cam dublu numarului de pensionari fata de cati au omorat cainii vagabonzi.
Guvernul Ponta, o sa ne promita marea cu sarea, si dupa alegeri va reveni la politica d-lui Boc.
Tie cam ce ti se pare mai grav?
Ai un buget, pe ce il aloci in primul rand? E prioritatea nr1 eutanasierea cainilor vagabonzi? Daca da, ma dezamagesti...
O metoda eficienta ar fi sa-i strangem pe toti (oricum trebuiesc stransi, indiferent ce faci cu ei) si sa-i bagam la adaposturi.
Daca nu avem suficiente adaposturi, gasim o puscarie infundata de politicieni si smecheri corupti (ca astia nu stau la un loc cu infractorii de rand) ii deportam in Guatemala la centrele alea de maxima securitate si transformam puscaria-n adapost. Asta desigur, daca nu avem bani de facut alte adaposturi.
Oricum, contrar opiniilor majoritatii cretinilor, un adapost inseamna creere de noi locuri de munca. Incepand cu constructia lui si ulterior cu paza si ingrijirea lui.
Din eutanasiat ce faci, umplii de bani marile companii farmaceutice, care deja au destui si care oricum banii ii scot din tara.
E vorba si de o logica economica aici, pacat ca majoritatea nu o are.
Nu stiu daca neaparat e mai ieftina, dar e in avantajul cui trebuie.
Din pacate, cand se dau legile, proletarii nu vor avea niciodata un cuvant la fel de greu de spus ca marii industriasi (asa a fost dintotdeauna). Cum am spus mai sus, de pe urma eutanasierii urmeaza sa se imbogateasca niste intermediari (si, desigur, firmele care produc vaccinul)