| MortalProxy96 a întrebat:

Cam ce preț ar avea o chinchilla? Prețul potrivit din punctul vostru de vedere.

Cam cât ar costa un pui? Dar adult? E greu de întreținut?

Mai sunt locuri de unde aș putea cumpăra unul în afară de pet shop-uri? Sau e vreun loc din care aș putea adopta unul? Din câte am văzut, pe internet sunt anunțuri, dar toate sunt la mare distanță.

Răspuns Câştigător
| FoxyM a răspuns:

Salutare! Am sa incerc sa-ti raspund la toate intrebarile:
1.Maxim 100 de lei fie ca e pui sau adult.
2.Intretinere si dificultate medii
3.Adoptia o poti face cel mai bine din magazine speciale pentru animale de companie.
Daca te vei rasgandi, iti poti lua un porcusor de guineea, sunt superbi.happy
Am sa-ti las un link cu întretinerea chinchillei.Meriti"a doua sansa"

| MortalProxy96 explică (pentru FoxyM):

Consumă mult rozătoarea? Financiar, mă refer.

| FoxyM a răspuns (pentru MortalProxy96):

Sa zic ca nu foarte mult.Colegul meu are si vad ca se descurcă cu ea.Fiind rozatoare, îi poti cumpăra mix de seminte ce iti poate ajunge toata luna cu bani putini.Îi poti da si fructe si legume si lemn de salcam, salcie sa roadă.Nu cheltui mult cu ea, nici daca stai in zona rurală.

Oh, bine. Mulțumesc pentru răspuns. Ai avut vreodată o astfel de rozătoare? Care e faza cu nisipul? E nisip special sau nisip normal ce poate fi luat de oriunde? Mănâncă și paie, din câte am citit, nu? Se înțelege cu alte animale precum pisica? Dacă aș lua un pui, cam la câte luni ar trebui să-l iau. Mă gândesc să iau o fată spun băiat. Mănâncă mult?

Am avut cand am fost mai mica,nisip poti cumpara special pentru acest animal,mănâncă si paie la fel ca restul rozatoarelor, sa nu ai pisica chiar rea si in rest bine, nu conteaza varsta lui, sa fie băietel ca e mai dragut, manaca mult in functie de varsta si de animal.

Ok. Și presupun că ar fi potrivită o cușcă pentru hamsteri? Face multă mizerie? Cam ce preț ar avea nisipul? Dar orzul?

Cam prea multe intrebari.O cusca mai maricuta sa ai, mizerie nu prea multa, cauta pretul pe net la aceste produse.

Ok, mersi

9 răspunsuri:
| Xaya a răspuns:

Eu nu recomand un pet shop pentru ca de acolo animalele vin cu boli in general si nu poti sti ce varsta are, pe deasupra acolo nu vand pui in randul rozatoarelor.
Daca iti iei o chinchilla, o iei pe riscul tau: Chiar daca au o blana super-matasoasa si da sunt adorabile lor nu le prea place sa fie flocosite si se joaca doar cand sunt tinere in general, iar vara mai ales daca temperatura depaseste 30 de grade. Daca vrei sa iei o chinchilla recomand site-urile second-hand gen olx
PS daca o iei de coada s-ar putea sa i-o rupi.

| MortalProxy96 explică (pentru Xaya):

Nu știu cât de bună e ideea de a adopta o chinchilla de pe net. Mai mult ca sigur acea persoană ce vrea s-o dea va fi în celălalt capăt al ţării.