Eu m-am interesat, cel putin in cj stiu ca se plateste o suma (zic ei simbolica) de 50 lei, acolo la centrul de adoptii caini fara stapan
Cand il adopti de unde? daca il iei de la cineva, depinde, de obicei il dau pe gratis... dar nu cred ca trebuie sa platesti ca doar e adoptie.
Depinde de rasa si la veterinar iti va luat o suma in jur de 100 lei vaccin si carnet de sanatate pentru a avea un prieten adevarat pe viitor
Nu platesti, doar semnezi un contract ( sau parintii tai daca esti minor/a)
Cand platesti nu se mai numeste adoptie --- se numeste cumparare! Pentru a adopta nu se plateste!
Nu, cand adopti, nu platesti nimic. Este o adoptie, nu vanzare/cumparare.
@marinu stiui, in concluzie, daca vei adopta un caine de la un adapost de animale, nu va trebui sa platesti. Succes! Numai bine!
Nu se percepe o suma de bani, dar poti dona daca doresti.
De obicei cainii oferiti spre adoptie sunt deparazitati, vaccinati si, daca sunt destul de mari, sterilizati/castrati. Nu platesti pentru nimic
Daca e pui stiam ca tr sa se plateasca o suma mica intre 1 leu si 20 ron pentru ai merge bine catelului. iar daca este adult la fel. cunosc o fata care a luat un catel si nu a platit iar peste 1 saptamana i-a murit! apoi si-a a luat altut a platit 10 ron iar catelul este foarte sanatos. Fundita/?
anonim_4396 întreabă: