anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand esti foarte suparat, atat de trist incat nimic din ceea ce-ti face placere de regula nu mai are efect, ce dreak faci?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi chem prietenii acasa si incingem un campionat de table, asortat cu dozele de Ciucas aferente. Dar se intampla foarte rar fiindca nu prea am motive de tristete.

36 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ascult muzica, ma arunc in bratele prietenilor si scriu poezii.

| Bacemi a răspuns:

Pentru cei care au dat amuzant : Ma arunc in bratele prietenilor, adica am nevoie de ei si le cer ajutorul. Ma ajuta sa trec peste orice suferinta mereu.

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Răstorn casa, fac curat în draci, frec faiaţa şi podeaua până simt că-mi plâng muşchii şi în acest timp bombăn ca o apucată...nu râde, mie îmi place foarte mult să lenevesc deci curăţenia maniacală ESTE o schimbare, al naibii să fie că în ultima vreme par s-o fac tot mai des!

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Se vede ca esti foarte nervoasa.inspira adanc, niste ioga...glumesc.eu cand sunt suparata, ma calmez strngand in punm o mingiuta si tipand in perna pana nu mai pot! asculti apoi muzica in casti, pleci intr-o plimbare singura, mananci si bei ceva racoritor, si nu stiu...eu asta fac, iar mama si prietenii ma consoleaza mereu, fie ca sunt sau nu suparata

| antonia09 a răspuns:

Eu cand sunt foarte suparata incerc intai sa ma linistesc si pe urma ma uit cu calm in urma sa vad ce am gresit de am ajuns sa fiu chiar asa de suparata.
Faptul ca sunt proaspata mamica ma face sa ma uit la ingerasul meu atunci cand din diferite motive sunt nervoasa sau suparata si imi trece parca prin minune.
Cu bine,

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Tristetea face parte din viata noastra ca si bucuria. Asa cum a venit, tot asa va pleca. Important este sa nu o amplificam gandind prea mult asupra sa. Cred ca un lucru bun ar fi sa ne gandim de ce am ajuns sa fim suparati apoi sa remediem acel aspect, dupa care sigur va disparea tristetea. Apoi, o vom lua de capat...si tot asa, cu bucurii, tristeti, realizari si insuccese, cu iubire si dezamagiri. Viata este o lupta continua care nu ne da ragaz de liniste, altfel, am trai intr-o monotonie stupida.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Imi pun muzica, imi aprind o tigara si plang worried Ce altceva sa fac?

| Brigitta a răspuns:

In ultima instanta imi tot bag in cap ca nu ma intereseaza pentru moment ce s-a intamplat, apoi beau un pahar de vin (eu nu prea beau) si ma uit la Tom si Jerry.
Stiu ca suna stupid dar la mine asta functioneaza happy

| inna a răspuns:

Ce sa fac.merg inainte. Vor venii si zile mai bune.

| miauu a răspuns:

Stau in pat si plang

| cristinela a răspuns:

Mama ta nu ti+a spus ca nu e frumos sa injuri?

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Furni, nu cred ca vrei un raspuns de la mine. Mi-ai zis deja ca esti afona. laughing

| BabyPink a răspuns:

@Orannginna avem aceleaşi gândurihee hee. Cam asta fac şi eu când sunt supărată!happy

| mihaa a răspuns:

Intru pe net, ascult muzicaa tare, daca am baniii merg la cumparaturii la coafor, eu asta am facut zilele astea, si crede-ma sunt f trista, sunt suspecta de tbc si abia martii aflu rezultatul, dar am incercat sa fac ceva sa nu ma mai gandesc, am intrat pe net, am mers la cumparaturii, la coafor, ce sa zic incearca si tu

| Butsilee a răspuns:

Stau cu un prieten thinking ascult muzica thinking incerc sa ma linistesc sa nu ma mai gandesc la problemele pe care le am thinking sa vad partea buna happy

| Barajag a răspuns:

Ies din casa si ma plimb cat mai mult, scap imediat de tristetebig grin. daca nu-ti trece, iti fac o vizita, ce zici?hee hee

| 31957319 a răspuns:

Cred ca atunci ii momentul perfect sa iesi l o plimbare. Sa privesti tot ce te inconjoara, sa te consideri intr-un alt univers, iar restul este doar banalitate.
Si cu amuzament vei vedea ca lumea ii atat de disperata, dar nu o ajuta cu nimic.
Iar calmitatea cu care abordezi tabloul scarbos ce te inconjoara sau mai bine zis in care esti si tu personaj te v-a ajuta enorm.
Ii ceva normal sa fi trist, inseamna ca traiesti, dar daca nu este ceva grav, o pierdere sufleteasca( deces ), eu cred ca nu ii grav, si nu ar trebui sa te afecteze.
Trebuie sa fi mai optimist, si sa iti rencarci puteriile, pentru a putea lupta din nou.
Iar daca stai in casa, probabil o muzica buna te v-a ajuta sa treci momentul.

| Orannginna a răspuns:

Am un obicei...ma intind pe jos si ma gandesc. Bineinteles, o fac mult si bine si ma afund si mai rau in tristeturi pana la un punct cand imi zic..."ia uite ce fraiera sunt, pentru ce ma complic eu!". Stiu ca nu prea e bine, dar macar ma ajuta. happy

| MihaiA a răspuns:

" Fumam flori ilegale, fara petale "

| di@n@ a răspuns:

Draga furni, eu dorm, si atunci cand ma trezesc imi este mai bine.

| di@n@ a răspuns:

Asculta muzica, te calmeaza.

| VladyCristian a răspuns:

Cand sunt suparat, ascult muzica mai trista si stau in pat. De obicei ma gandesc la ceea ce am facut, ma gandesc ca trebuie sa merg mai departe si ca le voi demonstra celor care m-au suparat ca sunt mai bun ca ei. Am o fire ambitioasa si tocmai de aia ma gandesc ca trebuie sa ajung sus. Mai pe scurt... ma imbat cu apa rece. Poate ca ti se pare o tampenie, dar la mine functioneaza. A fost un moment in care nu mi-am revenit zile intregi ( cand m-am despartit de prietena mea ). Furni, nu mai fi suparata! Totul va trece! :*winking

| anca2903 a răspuns:

Cant la chitara sau la pian, scriu cantece, acsult muzica, vorbesc cu preitenii, citesc, ma uit la un film, desenez etc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fac haz de necaz.si ma inveselesc imediat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tepes, mi-a murit si umorul...
Antonia, is mai putin proaspata mamica...crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Broscuta, eu sunt o insomniaca notorie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Brasov, nu stiu table, n-am prieteni si nu beau bere... ca face burta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Brasov, mi-am luat o bere. La 2 l. Dar tot trista is.