Pentru cei care au dat amuzant : Ma arunc in bratele prietenilor, adica am nevoie de ei si le cer ajutorul. Ma ajuta sa trec peste orice suferinta mereu.
Răstorn casa, fac curat în draci, frec faiaţa şi podeaua până simt că-mi plâng muşchii şi în acest timp bombăn ca o apucată...nu râde, mie îmi place foarte mult să lenevesc deci curăţenia maniacală ESTE o schimbare, al naibii să fie că în ultima vreme par s-o fac tot mai des!
Se vede ca esti foarte nervoasa.inspira adanc, niste ioga...glumesc.eu cand sunt suparata, ma calmez strngand in punm o mingiuta si tipand in perna pana nu mai pot! asculti apoi muzica in casti, pleci intr-o plimbare singura, mananci si bei ceva racoritor, si nu stiu...eu asta fac, iar mama si prietenii ma consoleaza mereu, fie ca sunt sau nu suparata
Eu cand sunt foarte suparata incerc intai sa ma linistesc si pe urma ma uit cu calm in urma sa vad ce am gresit de am ajuns sa fiu chiar asa de suparata.
Faptul ca sunt proaspata mamica ma face sa ma uit la ingerasul meu atunci cand din diferite motive sunt nervoasa sau suparata si imi trece parca prin minune.
Cu bine,
Tristetea face parte din viata noastra ca si bucuria. Asa cum a venit, tot asa va pleca. Important este sa nu o amplificam gandind prea mult asupra sa. Cred ca un lucru bun ar fi sa ne gandim de ce am ajuns sa fim suparati apoi sa remediem acel aspect, dupa care sigur va disparea tristetea. Apoi, o vom lua de capat...si tot asa, cu bucurii, tristeti, realizari si insuccese, cu iubire si dezamagiri. Viata este o lupta continua care nu ne da ragaz de liniste, altfel, am trai intr-o monotonie stupida.
In ultima instanta imi tot bag in cap ca nu ma intereseaza pentru moment ce s-a intamplat, apoi beau un pahar de vin (eu nu prea beau) si ma uit la Tom si Jerry.
Stiu ca suna stupid dar la mine asta functioneaza
Intru pe net, ascult muzicaa tare, daca am baniii merg la cumparaturii la coafor, eu asta am facut zilele astea, si crede-ma sunt f trista, sunt suspecta de tbc si abia martii aflu rezultatul, dar am incercat sa fac ceva sa nu ma mai gandesc, am intrat pe net, am mers la cumparaturii, la coafor, ce sa zic incearca si tu
Stau cu un prieten ascult muzica incerc sa ma linistesc sa nu ma mai gandesc la problemele pe care le am sa vad partea buna
Ies din casa si ma plimb cat mai mult, scap imediat de tristete. daca nu-ti trece, iti fac o vizita, ce zici?
Cred ca atunci ii momentul perfect sa iesi l o plimbare. Sa privesti tot ce te inconjoara, sa te consideri intr-un alt univers, iar restul este doar banalitate.
Si cu amuzament vei vedea ca lumea ii atat de disperata, dar nu o ajuta cu nimic.
Iar calmitatea cu care abordezi tabloul scarbos ce te inconjoara sau mai bine zis in care esti si tu personaj te v-a ajuta enorm.
Ii ceva normal sa fi trist, inseamna ca traiesti, dar daca nu este ceva grav, o pierdere sufleteasca( deces ), eu cred ca nu ii grav, si nu ar trebui sa te afecteze.
Trebuie sa fi mai optimist, si sa iti rencarci puteriile, pentru a putea lupta din nou.
Iar daca stai in casa, probabil o muzica buna te v-a ajuta sa treci momentul.
Am un obicei...ma intind pe jos si ma gandesc. Bineinteles, o fac mult si bine si ma afund si mai rau in tristeturi pana la un punct cand imi zic..."ia uite ce fraiera sunt, pentru ce ma complic eu!". Stiu ca nu prea e bine, dar macar ma ajuta.
Cand sunt suparat, ascult muzica mai trista si stau in pat. De obicei ma gandesc la ceea ce am facut, ma gandesc ca trebuie sa merg mai departe si ca le voi demonstra celor care m-au suparat ca sunt mai bun ca ei. Am o fire ambitioasa si tocmai de aia ma gandesc ca trebuie sa ajung sus. Mai pe scurt... ma imbat cu apa rece. Poate ca ti se pare o tampenie, dar la mine functioneaza. A fost un moment in care nu mi-am revenit zile intregi ( cand m-am despartit de prietena mea ). Furni, nu mai fi suparata! Totul va trece! :*
Cant la chitara sau la pian, scriu cantece, acsult muzica, vorbesc cu preitenii, citesc, ma uit la un film, desenez etc.
cristitipu întreabă: