Primul meu animalut a fost un peste, apoi mai multi pesti timp de 1 an si acum nu mai am dar vreau sa-mi iau ori un hamster sau pisica sau caine...
Un peste, apoi mai multi pesti timp de 1 an si acum vreau sa-mi iau ori un hamster sau pisica sau caine...
Am avut un caine cu,, carlionti". Acum am 4 iepurasi, un motan grasun, si un caine.
Primele animalute le-am avut cand eram mica am avut un iepure care l-am dat la curte si l-am avut cam 2 ani jumatate iar papagalul era ninfa il aveam de 7 ani a murit din cauza motanului meu Cosmo(3 ani) care il am in prezent cu motanul meu Stitch(2 ani) si cei 3 pesti betta(masculul il am de 2 luni) (femelele de cateva zile) ai mei. O istorie lunga )
Primul meu animal a fost un doberman, l-am avut doar cand a fost mica, in prezent am doua nimfe si un motan birmanez...
Eu am avut un papagal perus verde, care a trait vreo 5 ani. Iar acum am un caine.
Am avut o catelusa trei ani de zile iar acum 2 ani a murit.Dar acum am un catel de al ei
Primul animalut a fost un motan, Katu si multi, multi pesti. In prezent am un motan, si multi, multi pesti
Dismally întreabă:
chiftelutacrocanta întreabă: