Caini pentru ca cainele este cel mai bun prieten al omului si pentru ca pisicutzele lasa mult par. Dar imi plac si pisicutzele funda?
Cainele. :X
Este prietenul omului, ii dai iubire in schimb dar iti ofera si el.Sunt jucausi si dragalasi.Matzele sunt rele si isi vad doar scopul.Sa le fie lor bine si atat.
Când aveam pisică, îmi plăcea pisica, iar acum că am câine, îmi place câinele :p Îmi plac amândouă la fel de mult, toate sunt drăguţe...
Pai mie imi plac ambii.
1) Cainele, fain ca te joci cu el foarte mult, il scoti afara, te distreaza mereu, prilej sa iti faci prieteni, te insoteste oriunde ai merge, te asculta, te apara.
2) Pisicuta, daca este micuta imi place. E fain sa ai una sa te joci cu ea, numai ca o sa te si zgarie, e frumoasa, potrivit pentru oameni mai lenesi oarecum.. s. a. m. d
Mi-e mi-ar placea sa am de amandoi. Am avut un caine si doresc tuturor.
Pai eu am caini dar imi plac mai mult pisicile dar la cainii mei nu as renunta pentru nimic in lume... lol
Cainele pentru ca este un animal mai destept si mai iubitor si se ataseaza de tine. Pisica e egoista si ingamfata si nu face nimic.Am si caine si pisica deci stiu ce spun.
dyanna_7195 întreabă:
xXLipHeartSweetieDudeXx întreabă:
Deniissel întreabă: