Ma da ce vedeti la beiberon?ce e atat de interesant? cum arata si cum canta? vad ca voi repede va indrogastiti.nu ai cautat pe net? au mai fost si alte intrebari de genul si nu are id.are doar site personal twiiter facebook si myspace.nu are id. ei comunica doar prin twitter.si daca gasesti un id cu justin bieber sa stii ca e fals.acele perosane ce fac id-uri si se dau drept vedete o fac din lipsa de ocupatie sa isi bata joc de cineva.si o intrebare de ce creierul ala amentat de pe okazii. ro care il aveti nu merge? scuza-ma dar chiar ma enervati cu intrebari genu'
ce naiva esti
tu chiar crezi ca el are un id public? Au mai fost si alte fete care au pus aceeasi intrebare si nu a obtinut nimeni ce voia.
Stai calma si nu mai visa.
Vedetele nu vorbesc pe yahoo messenger ele vorbesc pe hotmail
sper ca ti-am fost de folos
Vezi_sa_nu_vorbeasca_cu_tine
sau
fana_obsedata_si_toanta...
chiar nu'mi pasa da'mi stupid/nefolosito ma doare'n f**d biiiip :p
Nimeni de aici nu are id-ul lui . Dar poti sa il contactezi prin twitter, facebook, youtube printr-un mesaj privat
Bai frate.mai lasa-ti-l pe saracu' baiat.
tota ziua numai ''love you jb''!
Ganditi si voi clar. ce rost are sa fii in halu' asta de disperata dupa el. daca el nici nu stie ca existi!
Cica la astia n-are ID. Saracul e no-name.
Daca e vorba de ID de Messenger nu il am.
Dar stai sa o intreb pe Mess pe Rihanna, zpe Usher, pe Lady Gaga daca il au si poate iti fac rost de el.
'idu ii justin_bieber_for_funs crede-ma am vb cu el ii asa cool in realitate; xfujundfaaaa. Funda?