| KINGPDA a întrebat:

Care asculta mai bine femela de amstaff sau masculu? si de ce?
Nu vreau raspunsuri cum il cresti si educi. Multumesc. Dau FUNDAAA

3 răspunsuri:
| DidiChanx3 a răspuns:

Depinde am avut si eu mai demult is genul de caine care trebuie educati de mici pentru a nu avea probleme cu ei la maturitate ( sa fie agresivi ) normal daca sunt educati cum trebuie aman2 vor fi la fel de ascultatori fata de stapan dar femela poate sa-ti faca probleme daca are pui poate sa devina agresiva incercand sa-si apere puii iar masculul este mai " dominant " uneori simtind nevoia sa dovedeasca asta prin luptele cu alti caini daca acestia ii incalca teritoriul

| Pitpalacul a răspuns:

Acum, dpinde de tine cat de ferm esti la dresaj. Daca o luam logic, femela este foarte ascultatoare atata timp cat nu este in calduri deoarece atunci se comporta ciudat, neascultand comenzile stapanului. pe de alta parte, masculul este f ascultator cat timp esti ferm cu el. Eu cred ca ar fi potrivit un mascul in situatia ta deoarece poti fi mult mai usor recunoscut ca fiind masculul alpha al casei. Mult noroc!

| RedNose a răspuns:

Pentru un incepator femela e recomandata: mai docila, mai iubitoare, mai protectiva. Masculii au tentinta de dominare, iar cineva care nu a avut experienta cu asemenea exemplare exista posibilitatea sa nu faca fata si cainele sa devina periculos si pentru stapan...
Daca vrei sa stii mai multe despre amstaff intra pe www.amstaffromania.ro si www.pitbullclub.ro

p.s. eu am o femela de 3 luni