| dulc3'maria a întrebat:

Care aveti porcusor de guineea am o intrebare:Atunci cand il cumpar cum vad daca e cuminte? In sensul sa nu muste.Musca mai rau decat hamsterii? Sau sunt mai blanzi? Ceva poze imi da'ti si mie? Insa sa nu fie porcusori de aia cu par mare ca nu imi plac.adica vreau sa stiu daca exista o specie care sa aiba parul mai scurt sa nu creasca mare in timp.este? mersi

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte frumos, la ce decolteu si ochelari ai, eu zic ca o sa moara de foame.

| JoJo a răspuns:

P. S: aici gasesti toate informatiile necesare despre ei, absolut tot. www.gemon.ro

| JoJo a răspuns:

Am mai publicat un raspuns inainte de [P. S] :-l
In fine, sa o iau de la capat.
Eu am porcusor de guineea. Ei musca foarte rar sa stii si doar daca au motiv: daca le este foame sau sunt speriati. Oricum este dificil sa ai grija de unul daca nu ai timp sau nu-ti plac asa tare pentru ca ei sunt destul de alintati si nu trebuie sa-i lasi singuri mereu, iti faci timp sa mai stai si cu el ca se plictiseste, asta in cazul in care nu-ti iei doi. Dar ai grija sa nu fie femela si mascul pentru ca se inmultesc si apoi va trebui sa-i desparti si masculul va suferi. Cat despre par, ce sa-ti spun, porcusorul meu nu are parul asa mare, deci se gasesc si de care vrei tu. Daca vrei mai multe detalii lasa-mi un mesaj cu id-ul tau si iti explic detaliathappy

| kissmepupic a răspuns:

Daca il iei de pui e foarte blând. Am si eu unul si e fata. Eu am luat o gravidă si a facut doi pui