| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a întrebat:

Care credeti ca este cel mai potrivit animal de casa pentru cineva care sta la apartament? happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi pisica lasa mult par deci este exclus :-J
Cainele face galagie mai ales daca este unul marehee hee
Papagalul thinking dar parca ala miroase :-|
...mai departe laughing iepurele thinking da si ala miroase laughing
Un pestisor thinking ala are nevoie de liniste .si poate nu ai vecini linistiti oh go on laughing
Hamster thinking nuh ca daca ii dai drumu nu mai sti pe unde sa il cautzi laughing
Deci cel mai potrivit animal de casa este din plus laughing
Daca vrei sa iti iei un animal de casa un caine sau o pisica ar fi cea mai buna alegere pentru ca sunt foarte iubitoare dar sa fie ft ingrijite, sa nu lase parwinking
xoxo
by zui

30 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sunt 2 animale care nu sunt greu de intretinut si care se potrivesc de minune pentu cei care stau la apartament happy
Ori un papagal, ori un acvariu cu pesti big grinDar dupa parerea mea consider ca un papagal ar fi perfectwinking
Se invata foarte repede cu lumea, mananca putin, nu face mizerie...deci intr-un cuvant e perfectwinking
Acum este alegerea ta happy

| AvalohAlyn a răspuns:

Acel animal de casa pe care il doreste cel mai mult.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

O pisicuta, e dragalasa, jucausa, nu trebuie plimbata, nu necesita ingrijiri speciale...

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu explică:

Am zis pentru cineva, nu pentru mine. Eu am un hamster laughing

@tiger... si daca isi doreste un cal poate sa si-l ia la apartament?batting eyelashes laughing nu poti sa ai tot timpul ce vrei big grin

@sese... de ce nici unul?:-s

Shin
| Shin a răspuns:

O tarantulabatting eyelashes sau doua. whistling laughing
Numai bine, Shinwinking

| Brigitta a răspuns:

Pesti de acvariu; pisica; caine care sa nu creasca mare; hamster. Gasesti ceva intr-un pet-shophappy

| ikram a răspuns:

Porcusor de guineea happy

cami
| cami a răspuns:

Un caine....Rexi de exemplu happy

| alexdop21 a răspuns:

Pestisorii!

| Puiutz a răspuns:

Off sad. si eu stau la bloc si vreau un catzeeelllll crying. neaparatsad:X.laughing). da nu ma las pana nu am unu`blushing. eu o sa am grija de el\:d/. il duc si afarabig grin.
sau ai putea 2 papagalibig grin. caci daca e doar unul. e riscant caci poate sa moara mai repede deoarece e singur. si stiu asta caci asa a patit o prietenastraight face.
sau ai putea 2 hamsteribig grin. tot asa 2 sa fie cu perechehappy
sau o pisicutabig grin.
sau un acvariu cu pestibatting eyelashes.
altceva nu prea cred ca se mai poatethinking

te pup:*

| oaiapufoasa24 a răspuns:

O pisica ar fi cel mai potrivit animal. Dar daca nu iti plac prea mult pisicile, un caine de talie mica. Asa, poti sa faci si miscare.happy Rasa Beagle e foarte draguta, daca vrei un caine. Sunt jucausi si prietenosi.Gasesti tot felul de informatii pe internet. happy

| sorin a răspuns:

Un elefantlaughing Glumesc, un hamster, un papagal, pisica, catelus etc.

| teopinkrose a răspuns:

Eu iti recomand o broasca testoasa :X. Nici nu trebuie sa o ingrijesti prea mult.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Buna

love struck dupa parerea mea cred ca perusiilove struck, hamsterii sau pestii love struck big grin

eu am avut pana acum 5 papagali dar au murit sad

acum am un canar. se numeste ricky si are 4 anisori blushing love struck

te pup kiss
bye!batting eyelashes

| sese a răspuns:

NICI un animal oricat de mult ti-ar place sau dori.

| criss:) a răspuns:

Poate o veveritza canadianalove struckeu am una ii atat de scumpa...nu stau la apartament dar...love struck sau papagal... pisica dinaia fara par... unii zic k ii ingrozitoare da nu i asa...is sensibile, faine... poate un catel din ala mik...laughing

| Yly a răspuns:

Pai cel mai potrivit ar fi un pestelaughing. dar in primul rand depinde de fiecare. ce iti place tie in primul rand.nu ce le place lor.
Un papagal. un caine. o pisica.
Eu as alege o pisica sau un caine dar deocamdata locuiesc cu ai mei si lor nu le prea surade ideeabig grin.
Sa ne zici si noua ce ai ales.hee hee

| kitty_8919 a răspuns:

Eu cred ca cel imi potrivit animal de casa este un catel pentru ca macar mai ai o ocupatie sa il plimbi etc.Eu iubesc cateii:X:X:X sunt cele mai frumoase animale.

| koxatu a răspuns:

Un porcusor de guineabig grin. Micut dragut nu atat de murdar ca un hamsterbig grin pufosbig grin

| Roxu a răspuns:

Un pui de pisica sau de cainelove struck. un papagal.:X animalute micismug orienteaza`te si pe ce iti place.

| step213 a răspuns:

Un ursulet de plus...nu-i trebuie mancare, nu trebuie sal scoti afara, nu face mizerie...

| eek a răspuns:

Un orinitorinc..sau pasare kiwibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In conditiile in care esti o persoana comoda si nu ai chef sa iesi la 3 dimineata cu catelul afara.sau ti e prea lene sa periezi blana unei pisici si sa i schimbi nisipiul din litiera zilnic. nu ti place zgomotul.sau nu ti place sa te trezeasca dimineata pisica pentru ca vrea la litiera.sau de mancare. cel mai indicat e un peste.nu latra.nici nu miauna.doar mananca.si nu necesita decat schimbarea apei din acvariu. desigur nu are blana pe care sa l mangai.si nici in lesa nu poate fi purtat.
sau daca vrei ceva mai exotic poti incerca o broscuta testoasa de apa .sau de uscat.big grin alegerea iti apartine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O pisica sau un perus. Cainii miros si trebuiesc plimbati. Nu intelegeti gresit... nu trebuiesc plimbati pentru ca miros...hee hee
Pisica nu are nevoie de plimbare, si nici nu miroase. Numai daca ii dai peste... dar ii trece si daca nu o speli pe dinti big grin. Problema la pisica este parul, deci... daca nu vrei sa aduni asa ceva de pe covor toata vara, mai bine iti iei un perus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Papagal sau pesti

| Drunkenhearts a răspuns:

Locul unu, papagalii nu miros! Am eu o nimfa, asa dragalasa e baietel si e cuminte, numai k eu il las toata ziua afara si face peste gainat... Te-as sfatuii sa-ti iei unul!

| sym3 a răspuns:

Pai eu cred ca un papagal.sie u am doi perusi si nu fac mai deloc dezordine cum fac de edx pisicile...