Tu ai ales doua rase destul de independente si energice pentru apartament.Sint in acelasi timp ciini dominatori, devotati stapinilor, dar cu personalitate si care trebuie dresati cu grija pentru a deveni si asculatori.
Ti-am citit si una din antrebarile anterioare si vad ca deja ai preferinte.
Eu iti recomand insa pechinezul metis: avem unul de 3 ani si e perfect pentru viata la bloc.
E un ciine foarte jucaus, prietenos, iubitor, inteligent, vrea tandrete si ofera tandrete. E linistit in acelasi timp, vegeteaza destul de mult prin casa ( nu trebuie sa aiba mereu cu cine sa se joace). Adora plimbarile si acolo " isi face de cap". E destul de tantos si are personalitate dar cit trebuie. Nu duci lupte cu el sa inteleaga cine e stapinul.
Fiind metis e si tare frumusel ( nu mai are blana aia asa leonina) si ajunge la talie medie ( al nostru are 14 kg).
E un excelent animal de companie pentru toata casa.
Uite cam cum arata rasa ( da click si mareste poza)
http://www.anunturiprinsms.ro/......monta.html
Recomand:saint bernard mari blanosi, balosi dar nu sunt dominatori si sunt foarte loial si iubesc copii.
Am un prieten care are amstaff de 1an si daca pleaca un minut de langa el cainele incepe sa schirlaie si se zbate.
Deci e mai bun Amstaffu. Bull Terrieru are si o fire dominatoare insa amstaffu nu o mai are pentru ca i-a fost eliminata agresivitatea din comportament.Ia-ti amstaff pentru ca e inteligent si daca te vede in pericol va fi ca un Pitbull de rau.
Toate cele bune!
Amandoua nu mai fa niciodata comparatii intre rase in acest scop...toti isi iubesc stapanii la fel de mult.da bine asta in functie de tine, daca il bati e clara treaba