| Andre a întrebat:

Care dintre rasele bichon havanese si westy sunt ideale la bolc doar dintre aceste rase?

6 răspunsuri:
| sufletzel a răspuns:

Ambele.

NOname
| NOname a răspuns:

Eu personal as alege bichon havanese. Cainii din aceasta rasa sunt veseli, foarte afectuosi, jucausi, blanzi prin natura lor, foarte inteligenti si sociabili. Nu depasesc greutatea de 6 kg. Havanese-ul invata repede si este fericit sa execute comenzile, din acest motiv, cainii din aceasta rasa sunt folositi in spectacole de circ. Sunt foarte sensibili la intonatiile vocii stapanului. Cainii din aceasta rasa se inteleg destul de bine cu alti caini, cu pisicile si cu alte animale; de asemenea, se inteleg bine si cu copiii cu conditia ca acestia sa nu-i necajeasca. Bichonii Havanese au nevoie de o cantitate medie de miscare - astfel incat doua-trei scurte plimbari pe zi sunt suficiente pentru ca ei sa fie fericiti. Eu cred, ca sunt foarte potriviti pentru viata la bloc. peace signwinking

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Bichon Havanese sunt mai draguti mai mici si parca mia usor de ingrijiti la bloc:X

| raluky4 a răspuns:

Bichon Havanese ar fi on alegere excelenta! E un caine ideal pentru apartament!

| jarulitza a răspuns:

Bichon havanese.

| nuamnuvreau a răspuns:

Bichon havanese...Este micut si special pentru bloc.Eu am si iti garantez ca e mai bun decat westy.Tot ce trebuie tu sa faci este sa il scoti la plimbare(dar dupa perioada de vaccinare)sa il hranesti si sa ii oferi dragostehappy'