anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e animalul vostru favorit ?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!

Pai eu iubesc animalele in general! :X

Imi plac toate, toate sunt frumoase, nu am preferinte, fiecare animal este special in felul lor, toate sunt minunate si daca nu ar exista ei bine lumea nu ar mai fi asa fara ele, animalele impart armonie pe Pamant, cand esti suparat un catel de exemplu sta langa tine si te alinta, si asta este bine, de aia trebuie sa le iubim pe toate! Imi plac, nu am preferinte, dar daca voi vedea un catel sau un pisoi pe strada, singurel si zgribulit, normal ca nu o sa-i rezist, si o sa-i dau mancare, o sa-l ingrisesc.

Bafta!

Pa, pa.

62 răspunsuri:
| DoarOana a răspuns:

Buna Oranjee,
Imi plac pisicile pentru ca au un simt al demnitatii dezvoltat, pot sa isi poarte singure de grija, sunt frumoase, curate, stilate, se spala tot timpul, te linistesc asa cum ai zis si tu, stau intotdeauna langa tine daca esti bolnav sau trist, imi place facptul ca pisicile au rol terapeutic, ajutandu-te la eliminarea stresului si a supararilor, isi aleg din fiecare mancare ce e mai bun, se gudura, torc, imi place simtul lor matern fiind mame excelente. De exemplu pisica mea a adoptat 4 pui de la o alta pisica urmand ca in final sa ajunga la un fel de gradinita (anul trecut toate cele 3 mamici isi puneau puii intr-un loc si ii ingrijeau pe rand) - si nu, nu glumesc.
Un alt exemplu ar fi faptul ca pisica mea nu sta sa fie mangaiata de straini, fapt ce dovedeste ca pe ea o intereseaza dragostea pe care o ofer si nu orice "mangaieri" de la straini.
Pa, pa

NOname
| NOname a răspuns:

In afara de om? Cainele.

| ƳσʋAиdMɛ a răspuns:

Cainele adica un caine ff inteligent :*

| Sophie90 a răspuns:

Mata...(adica eu)tonguetongue

| Sophie90 a răspuns:

La mata ma refeream la pisica (ca sa nu credeti alt ceva)

| AddaXD a răspuns:

Pisica! Ador pisicile, mi se par super dragute. Eu am si o pisica, momentan este inca pui. O am din vara cand am gasit-o, era abandonata, foarte mica (avea doar vreo saptamana 2), i se vedea coastele si era foarte murdara. Am venit cu ea acasa si mama cand a vazut-o a zis sa o tinem putin pana isi revine apoi sa ii gasim un stapan, dar am indragit-o asa de mult incat am hotarat sa o pastram. Este un motan roscat cu ochii verzi si pentru mine e cel mai scumpic animalut pe care il puteam avea. E tare haios, jucaus, mancacios si destul de destept dupa parerea mea. happy

LOVE MY CAT 4EVER
LOVE CATS 4EVER

love struck

| Dreamy a răspuns:

Pisica persana, birmaneza, Albastru de Rusia...Intr-un cuvant? Pisicile

| Annitu a răspuns:

Hamsterul

| Bya132 a răspuns:

Toate sunt dragute :X

| mmary a răspuns:

Pinguiniiiiiilove struck sunt inteligenti si dragalasi:X

| Mary Marry a răspuns:

Tigrul

| Șosețică a răspuns:

Mie imi plac felinele in general dar si pinguinii si ursuletii panda...iar caini da, dar nu chiar tot stiu ca e ciudata ca nu imi plac aia mici gen Zredeata...Imi plac cainii de grupa a5a tongue

| XxSweetDreamxX a răspuns:

Cainele

| zacrazy a răspuns:

Femeia smug

| Landied a răspuns:

Cainele.

| Dyller a răspuns:

Reptilele si cainii
Am 2 gecko leopard, 2 broaste testoase, 1 caine si vreau sa-mi iau chiar si tarantule si serpi

| ProjectJackpot a răspuns:

Marmota rolling on the floor

| RoXxXy a răspuns:

Pisica

| szecteles a răspuns:

Catelulbig grin

dar aia mici si albi... ii ador:X

| szecteles a răspuns:

Catelulbig grin

dar aia mici si albi... ii ador:X

Sunt prea frumosi

| FreakyFred a răspuns:

Marmota, nici nu se pune problema.

| bogdan_6209 a răspuns:

Leu

| oK_4173 a răspuns:

Catelul love struck dar nu orice felwinking chihuahua love struck love struck love struck love struck love struck love struck love struck love struck zZ o. O

| Ella_6956 a răspuns:

Porcusorul de guineeaaaaaa,.il ador:X

| Yzzza a răspuns:

Pai eu iubesc toate animalele in afara de serpi si insecte hidoase(dar chiar daca nu prea iubesc aceste animale,totusi le apreciez; sunt niste animale maretze)happy.dar unele dintre animalele pe care le indragesc cel mai mult sunt cainii,pisicile, iepurii, intr-un cuvant alea domesticehappy

| misu a răspuns:

Purecele.nu necesita ingrijiri speciale

| mysterious a răspuns:

Puma

Răspuns utilizator avertizat
| Alinutzaa95 a răspuns:

Cainele:*:*... al tau?

Întrebări similare