Bichonul
Deoarece este un caine de talie mica si de asemenea un caine de apartament!
Nu am un bichon dar in cauzul in care as avea mi-ar face mare placere sa ma trezesc in fiecare dimineata si sa am o papusica adevarata langa mine, cand vin de la scoala sa ma astepte cineva in camera mea sa ies la plimbare, sa ii fac baitza!
mi-ar placea sa am o responsabilitate!
Imi sunt foarte dragi si ii aseaman cu o minge de blana carliontata deoarece sunt si foarte jucausi!
Daca doresti sa iti cumperi un animalut de companie iti recomand mai ales daca mama ta ar fi de acord sa il pastrezi in casa!
Pai,
Animalul meu preferat este in general cainele, ca rasa Chow Chow. Ii ador.
Imi place pentru ca este jucaus, pufos, activ, iubitor.
As vrea sa am un caine deoarece imi doresc de la varsta de 6 ani. Pur si simplu ii iubesc:]. Mereu am grija si de caini de afara:]. Sa speram ca in viitorul apropiat o sa am un catel:].
Bafta!
Mie imi plac foarte moooolt yorkshierii terrieri toy...sunt draguti si foarte energigi.Eu imi iau unul peste doua saptamani si m-am hotarat sa cumpar unul deoarece sunt asazisi "catei de buzunar" si sunt foooooooarte energici si frumosi!
Buna. Animalul meu preferat este catelul Bichon-Frise pentru ca este un catel foarte dragalas:x si se ataseaza repede de oameni.De asemenea ii iubeste foarte mult.De aceea imi doresc un asemenea catel si poate ca si pentru ca sa ma ocup mai mult de vestimentatia lui.eu nu am inca un asemenea catel dar.o sa imi cumpar la vara unul, asa cum spuneam, ca sa ma ocup de educatia si ingrijirea lui. uitati aici un site cu Bichon Frise! http://www.caini-de-vanzare.ro/rasa/Bichon-Frise-127.html mult succes roxy.si sper sa te fi ajutat!:*:*:*
Pisicile pentru ca sunt foarte dragute, elegante, curate, si nu cred ca exista om care sa le urasca chiar foarte tare.adica,,chiar asa, sa ai imnima de piatra? Deci. pur si simplu, ubesch pisicile
Un papagal sau un perus(perusul este un animal la fel ca papagalul numai ca mult mai mic. Cam 11-10 cm)
NoNameJunior întreabă:
samynța întreabă:
Ane758 întreabă: