Ciobanescul mioritic..pe cat e el de dragalas si jucaus, pe atat e de "rau" la nevoie
Dupa parerea mea e ciobanescul-german, daca isi simte stapanul in pericol nu tine cont de viata lui personala/si-o sacrifica pentru stapan.
Ok. Toti cainii sunt fideli stapanului. Cea mai fidela rasa nu cred ca exista. Exista cel mai inteligent: ciobanesc german; exista cainele cel mai bun pentru familie: golden retriever.
Fiecare rasa are caracteristica sa si toti stiu sa-si aprecieze stapanul. Daca o sa gasesti cea mai fidela rasa te rog sa-mi spui si mie
Eu cred ca orice rasa e fidela atata timp cat l-ai crescut de mic, ai vazut catelusa mea la poza mea o am de la o luna si desii are un an si 2 luni e topita dupa mine
Sincer pe care le cresti tu de mic, avem un mioritic de 13 ani puiul meu cat era bebelus nu lasa pe starini in apropierea lui, si avem o corcitura si draga mea e fidela de cand l-am luat acasa de pe drum.Eu cred si la animale daca primesc respect si afectiune la fel iti daruiesc.
Nu exista o "cea mai fidela rasa de caine".fiti rezonabili. Orice caine ii este devotat stapanului, asta nu tine cont de Rasa ci de Exemplar.Fiecare caine are o personalitate aparte si diferita la fel ca oamenii, nu o sa gasesti doi caini cu aceeasi personalitate. E ca si cum ai intreba "francezii" sunt mai fideli decat "italienii"? ce raspuns mi-ai da.(pentru raspunsul anonim ...nu exista rasa de caine 'ceau ceau'... daca te referi la Chow chow... lol... oameni buni inainte de a afirma ceva sau de a-ti sustine o parere trebuie sa ai anumite cunostinte in domeniul respectiv.)
Maa. tu zici ca raspunsul castigator e "Cainii de vanatoare?" thoamne.habar n-aveti...deggeaba va spun k e ciobanescul german k nu bagati la cap...mlm cica e labradorul...ala e caine doar pentru joaca mai fraierica... daca cineva te ataca ala aduce mingiuta sa te joci cu el...habar n-aveti pe ce lume traiti...
SunshineLove întreabă: