Ciobanesc german, boxer, ciobanesc mioritic, amstaff, doberman, Saint Bernard, Bulldog American/Englez, Cane Corso, dog argentinian, dog german, Rottweiler, Mastino Napoletano, Dog de Bordeaux, Ciobanesc Caucazian, Bullterrier, Bullmastiff, Akita Inu, ciobanesc belgian, shar pei si Pitbull
Eu zic ca ar fi bun un Doberman de 3 ani dresat sau un Boxer/Pitbull de 3-5 ani dresati eu zic sa-ti iei 2 pui doberman/boxer sau boxer/pitbull dobermanu e rapid prinde repede hotul si boxerul musca rau, nu zic ca pitbulu nu musca rau dar boxeru il recomand... boxer si doberman ia-ti
Lupul,Rottweiler,Dalmatian,Setter Irlandez (de vanatoare dar si iubitori)
chau-chau, cocker(spaniol american sau doar cocker),(rase puturoase dar si iubitoare).
Eu am avut un Chao Chao de talie mare este foarte frumos, dar in acelasi timp inspaimantator!
Un pitbull/amstaff.si'ar da oricand viata pentru stapan si sunt considerate "rase periculoase".cum ii vede hotul o ia la sanatoasa...si daca il musca nu mai vrea in viata lui sa mearga la furat
@SeBy muscatura unui pitbull nu se comapara cu musctura unui boxer! Pitbullu dezvolta forta bulldogilor si agilitatea si vigilenta terrierilor...plus ca daca te prinde nu iti mai da drumu (nu i se blocheaza maxilarul.ala e un mit aiurit) pana nu vine stapanu