| gontier a întrebat:

Care e diferența dintre un pui de maidanez si un pui de câine de rasă? Nu mă refer la înfățișare. Caracter, inteligență, energie etc

4 răspunsuri:
| UtilizatorTPU43274298 a răspuns:

Ala maidanez pute a * si ala de rasa o fost nascut in coditii bune si nu pute a *

| Valentinaldoilea a răspuns:

Maidanezul poate fi mai inteligent pentru ca, spre deosebire de cel de rasa, a fost nevoit sa-si procure singur rasa, sa se apere de atacatori, sa-si caute singur adapost, etc. Si asa si-a dezvoltat toate simturile si ce mai ceri tu acolo.

| Rocsid a răspuns:

Pai depinde foarte mult si din ce rase a rezultat. Daca e dintr-un catel agresiv si unul de talie mare de destul de dificil de lucrat cu el...dar in general un metis e mult mai recunoscator si iubitor si in multe cazuri si mai inteligent.Sunt rase superbe de catei dar care nu exceleaza foarte mult in inteligenta.
Daca ai de gand sa adopti un catel ai cel mai mare respect din partea mea pentru ca salvezi o viata!

| gontier explică (pentru Rocsid):

Încerc să adopt un câine de vreo săptămână dar am dificultăți în găsirea unuia. Trebuie să am grijă ce aleg deoarece stau la apartament...