| mirabelamaria a întrebat:

Care este animalul preferat?

90 răspunsuri:
| PяĬɔhĬηĐεℓ a răspuns:

Al meu este catelul.E fiinta care nu ne va trada niciodata.Sunt foarte inteligenti si isi iubesc stapanii foarte mult.Toti cainii isi apara cu orice pret familia(oamenii) sau stapanii! Mie imi mai mult mila de animale decat de oameni..."Cu cat cunosc mai mult oamenii cu atat iubesc mai mult cainii" eu am un cocker spaniel si se joaca non-stop trebuie sa ies cu el afara in fiecare dimineata, la pranz si seara.Devine obositor dar si frumos fiindca se vede ca vrea sa ma apere si vine la mine mereu si se impinge usor in picioarele mele.Ma linge :X.Ti las recomanda deoarece este animalul perfect pentru oricine, motivul principal fiind ca ne iubesc nespup de mult.

| Okami23 a răspuns:

Mie imi plac toata care au blana pe ele. cele fara par nu imi plac

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Si mie imi place cainele pentru ca nu te sgarie ca pisica te linge e jucaus nu doarme niciodata ca pisica atat de mult te apara daca tie frica se face mai dragalas cand se baga in noroi si e foarte dragut.

| AnimatedSignature a răspuns:

Animalu' meu preferat e ghepardul pentru ca alerg foarte repede :3

| ElenaLove20 a răspuns:

Cainele este un animal credincios!

| ElenaLove20 a răspuns:

Cainele este un animal credincios! de acea imi place

| robertzica a răspuns:

Papagalul o sa faca pui catelul face greu ca trebuie sa ai 2 in casa daca ai 2 papagali e mai bine ei mai zboara
cateo data se aseaza pe tine sau te ciupeste ori vrea sal tii in brate e cel mai frumos si colorat papagalul derasa perus happy Funda? eu am si face asta

| 10NUTZU a răspuns:

Leul,scorpion

| CatalinMelinte a răspuns:

Imi plac felinele in special leii si altele!

| beaBAA a răspuns:

Animalul meu preferet este cainele

| skumpiiiii a răspuns:

laughing))) Cateluuu :X

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Tigru alb

| Madalin0524 a răspuns:

Animalul Meu Preferat Este Cainele Este Credincios Te Apara Se Joaca Cu Tine etc

| BlackBVB a răspuns:

Da companie, pisica! am una e foarte activa, jucausa, dragastoasa si nu e rea deloc!
ca rpecie imi place leul pentru ca este foarte puternic si are un aspect elegant.
daca lasam asta de o parte, din punctul meu de vedere toate animalele sunt superbe si au ceva special numai allor!

| borsosbianca a răspuns:

Pisica

| Forev3rAlone a răspuns:

Toate pentru ca fiecare are cate o trasatura anume ce ne atrage! happy
Insa imi plac foarte mult caii, cateii, papagalii, bufnitele, veveritele, lupiilove struck
Nu pot avea doar unul, este ca si cum as alege intre copiii mei(pe care nu-i amlaughing )
happy

| Kaulytz_Damon_1999 a răspuns:

Catelulwinking

| Bulinutza_alinutzza_1997 a răspuns (pentru borsosbianca):

Si mie...

| PяĬɔhĬηĐεℓ a răspuns (pentru Forev3rAlone):

Hai pe bune? Ce ne atrage la musca si la tantar? laughing

| Forev3rAlone a răspuns (pentru PяĬɔhĬηĐεℓ):

Vorba vine laughing
Poate sunt oameni care le gasesc...atragatoarehee hee rolling on the floor)

Eee, intelegi tu ce vreau sa spun laughing happy

Da inteleg...rolling on the floor musca pentru altii e atragatoare ca se pune pe tot rahatu de pe jos.Foarte fainwinking are un miros foarte frumos! Io iti zic clar a trecut testul! E frumoasa, nu e scarboasa, si are un miros uuu ce frumos e! Tantaru ma mai gandesc... aham aici e tare suge sangele la animalele moarte si vine pe noi si asta si mai cool! happy crede-ma
Acum nu glumesc am inteles ce vreiu sa zici(nu luam in considerare insectele)

Esti amuzanta happySa las un id de al meu pe mesaj la tine?

| Forev3rAlone a răspuns (pentru PяĬɔhĬηĐεℓ):

Daca vrei tongue

| princess97 a răspuns:

Un catelus

Ti l-am trimis!

| Arapu_Maria_1995 a răspuns:

Aye-aye, e foarte drăguț

| Demonull a răspuns:

Am un caine dar imi plac si pisicile.sunt tare alintate ca si o femeie de altfel

| yoysabella a răspuns:

Cainii si caii happy

Întrebări similare