5 catelusi(doi mari si trei mici), un papagal, doua broaste testoase si un porcusor de guineea.
Ups am multeeee...
Uita-te aici :
http://rasapechinez.forumz.ro/t6-gasca-meax#6
Este site-ul meu special pentru rasa PECHINEZ dar avem o categorie si pentru celalalte animale :X Il am de 3 zile...
O catelusa metis de pekinez si chihuahua. Are in prezent 3 luni fara o saptamana. O cheama Lissa.
2 perusi, si 3 catelusi,doi stau cu mine si unul la bunica
catelusii -un baiat si doua fetite
Nume:
Timmy, Tasha, Puffa
Timmy cu Tasha sunt frati si au 1 an si putin, iar puffa are 8 ani
Am avut un papagal, cand am murit mi-am luat altul.am avut si un porcusor de guineea.am avut putin si un iepuras,dar nu era al meu, am avut doar grija de el, pisica(la fel ca iepurele). acum vreau sa-mi iau un catel westi sau daca nu ceva rasa mica oricum
Motanul Valdemar, pisicuta Mara si catelusa Tasha. Ador animalele si acum mai vreau sa-mi iau un cine (mascul).
@Dyana: Eu am o iepuroaica are 3 luni si o cheama Emma si mai am si o hamsterita are cam 5-6 luni si o cheama Bella.
O catelusa pechineza de 9 ani(Meghy), alta catelusa gasita pe strada cand era doar un pui(Luna)are 2 ani ai aman2 is roscate:X.Mai am 2 canari ii am de 1 an, si 5 pisici din care una angora turceasca, 2 american short hair, si motanul ceva corcituraLe ador:X
chiftelutacrocanta întreabă:
Ane758 întreabă: