Cainele si pisica is amuzanti numa cat is mici. eu as vota pentru hamster. parerea mea personala
Deci cel mai mult imi plac pisicile dar si cainii...
sunt draguti si iepurasii
hamsterii nu imi plac absolut deloc
Salut!
Când văd pentru prima oară un hamster, mi se pare cel mai frumos animăluţ din lume, este mic, pufos şi are o faţă drăgălaşăăă... Iepuraşii sunt şi ei la fel de frumoşi, sunt puţin mai măricei (şi bineînţeles, au alte nevoi). Câinii şi pisicile mi se par cele mai potrivite animale deoarece sunt puţin mai rezistente şi mai puţin predispuse riscurilor căderilor, care hamsterilor, de exemplu, le sunt fatale de cele mai multe ori. Îmi plac cel mai mult pisicile deoarece torc, sunt blânde, drăgăstoase, graţioase şi jucăuşe. În plus, sunt moi şi calde şi sunt foarte flexibile.
Numai bine!
Pumpkin Pie
Pai nu prea pot sa aleg deoarece toate sunt diferite in felul lor.
De exemplu cainele ii este recunoscator omului si da dovada de loialitate si il si pazeste pe deasupra!
Pisica o fi ea sireata dar totusi ne mananca soareci si sobolani nu-i asa?
Iepurele este el ficos dar totusi este frumos si amuzant eu am la bunici un iepuras foarte simpatic si iubitor.
Cat despre hamster si el la fel ca iepurele iubitor si dragutz1
Deci nu te supara pe mine dar chiar nu pot alege sincera sa fiu eu nu fac diferente intre animale ele sunt egale in tot! pa pup!
Caini si pisicile imi plac foarte mult! sunt dragalasi si jucausi. imi plac la nebunie si iepurasii si hamsterii, dar, doar atunci cand sunt micuti
funda?
Caine :X iubesc caini la nebunie
am avut unul de la 2 ani :X si noapte statea langa mine sa nu cad din patut:X
Caini sunt adorabili...consider ca sunt singurele animale suficient de inteligente incat sa-i fie alaturi unui om.Sunt intelegatori si iubitori unele rase exagerat de protectoare cand vine vorba de stapanii lor.Cum ai putea sa nu iti doresti un caine ca animal de companie?