Bună (:.
eu iubesc toate animalele, sincer acum. îmi este cam greu să aleg unul preferat, dar totuşi, pisica. ştiu că multe persoane nu suferă pisicile, că le numesc "săculeţi cu blană", sau sunt considerate înţepate, sau mai ştiu eu ce. dar pot spune că nu este aşa! dacă îi arăţi pisicii tale că o iubeşti, şi ea te va iubi la fel de mult. treptat, va căpăta încredere în tine şi DOAR în tine, va sări la tine în braţe şi se va uita cu ochii ăia mari la tine, ca să te joci cu ea. vor ajunge chiar şi să te lingă, ştiai asta?
Cuvintele lui Jackson, un îmblânzitor de pisici de pe Animal Planet:,, Pisicile ne ling din două motive. Unu - suntem săraţi. Doi - ne iubesc. "
Deci, eu iubesc pisicile şi sunt conştientă de faptul că le voi iubi mereu.
Buna Andrei_Gabita_1992 si animalul meu preferat este cainele in special imi plac cei de talie mica si cei de rasa pura imi place mult bichon, si-tzu, chicuahaha sau pechinez. Funda nu am primit nici una pana acum pls?
Si al meu, mai ales cel din poza mea de profil Dai fundita te rog Adica te roaga frumos catelusul din poza mea de profil
Dogarescu_Elena_Cristiana_1975 întreabă:
Classic_2318 întreabă: