Am un porcusor, si doi papagali. De ele doar eu am grija. Spune. le ca daca nu le place, miroase, face galagie si chestii din astea il vinzi, donezi la cineva.
Eu am 3 pisici, 3 hamsteri si multi pesti si stau la apartament.ai mei mau lasat pentru ca cel putin de hamsteri am grija doar eu 100%... daca esti singura la parinti n-ar trebui sa aiba motive ca sa nu te lase sa-ti iei un animal(eu am 3 frati dintre care unu de 3 ani si ma lasa).
cainii sunt mai greu de crescut, am av si eu.insa pisicile sunt curate si usor de intretinut. poate ca se vor impaca cu ideea de a avea anmal dupa ce il luati pentru ca o sa tina la el.eu asa cred :d
fundita?
Deci animalul meu preferat e ursul panda insa eu am un catelus labrador icut si foarte dragut. mi-a trebuit mult sa conving parintii.mai intii trebuia sai bucur cu note bune si din alea.ca sa-i fac sa creada ca merit. apoi le aratam ca sunt capabila sa am grija de el.prin a face curate si din altele. dar sa stii. ia cam vreau 3 luni sa ii convigni
Cainele imi place in special Daca stai la bloc...promite-le parintilor tai ca vei avea grija de el, ii vei da mancare il scoti la plimbare etc... un animal mai ales daca e caine trebuie sa ai mare grija de el daca stai la bloc
Animalul meu preferat este cainele...Eu am un caine si un hamster :X, dar stau la casa! Cred ca sunt bune ideile lui @IchHabeKeineName si @adelayda
Le promiti ca o sa inveti bine nu le mai ceri bani de buzunar o sap si daca tot nu vor renunti la cadoul pentru ziua ta la mine a mers
Sarah15is întreabă:
VerOneLu întreabă:
TurnOn întreabă:
Darianbossu întreabă: