Mateias, ciinele ce il aveam in armata la graniceri. Facea jobul in locul meu, fiind mai dotat ca mine, simtea orice se intimpla in jurul meu cind eram noaptea in paza pe coclauri, asa ca nu aveam de ce sa imi fie frica. Aproape ca am plins cind m-am despartit de el, pentru ca era asa de inteligent incit uneori se purta aproape uman.
RONA, un ciobănesc belgian de toată frumuseţea.Era ascultătoare, atăca numai la comandă(niciodată) copii.Foarte ataşată de mine, dacă ridica cineva mâna la mine mârăia imediat, iar dacă mă atingea muşca fără să avertizeze.o splendoare de câine.
Pisica mea. Era cea mai buna prietena a mea si fetita mea, faceam totul pentru ea, am avut-o 12 ani, iar anul asta a murit.
Bună dimineața. În general mă atașez cam de orice animal care este jucăuș, și care dorește afecțiune din partea omului. Îmi plac mult animalele, deoarece emană energie pozitivă. Prin această energie pe care o oferă, ele te ajută să treci cu bine peste anumite probleme pe care le ai, să vezi viața cu zâmbetul pe buze, să-ți deschizi inima, și să oferi, celor din jur, sentimentele bune și calde ce se află în sufletul și inima ta.
Cainele meu Rocki m-am atasat de el pentru ca era cel mai bun prieten cand se lua cineva de mine si eram cu el in lesa sarea la ei sai muste.
Koko perusu meu.
Pentru un perus era incredibil de inteligent.
S-a dus afara de 2 ori l-am recuperat.
Venea si ma cauta in casa, zbura la bucatarie sa manance de la mine din portie odata s-a bagat si in mancare.
Ma pupa vorbea cu mine foarte atasat...era asa deoarece il aveam de pui.