| smaty a întrebat:

Care este cea mai bătrâna pisica din lume și câți ani are (și umani și pisicești)? Dacă știți și de unde este și ce rasa e, atunci e și mai bine!

Răspuns Câştigător
| 37celsius a răspuns:

Pisica Lucy s-a născut în 1972 şi potrivit experţilor, vârsta ei reprezintă 172 de ani omeneşti.
Are 39 de ani, in cartea recordurilor cea mai batrana era la 36, o felina pe nume Puss
http://www.cancan.ro/......42237.html
Lucy este încă în formă, arată foarte bine pentru vârsta ei şi chiar aleargă şoarecii prin grădină. Stăpânul său Bill Thomas, a moştenit-o pe Lucy când naşa soţiei sale a murit în 1999.

1 răspuns:
| DemonicaMrx a răspuns:

O familie din Anglia a descoperit că animalul lor de companie este cea mai bătrână pisică din lume, aceasta având 39 de ani. Proprietarii spun că Lucy s-a născut în 1972, când premier al Marii Britanii era Ted Heath.

Experţii în pisici spun că cei 39 de ani ai săi reprezintă echivalentul a 172 de ani omeneşti, iar pisicile trăiesc, în medie, 15 ani, informează Daily Mail.

Lucy este încă în formă şi chiar aleargă şoarecii prin grădină. Stăpânul său Bill Thomas, a moştenit-o pe Lucy când naşa soţiei sale, Maria Lewis, a murit în 1999.

Vârsta pisicii a fost confirmată de o mătuşă mai în vârstă, care a văzut pisica şi nu i-a venit să creadă că e aceeaşi de când era ea mică.

Bill a dus-o pe Lucy la veterniar, care a fost uimit de vârsta pisicii. "Veterinarul a spus că este într-adevăr foarte bătrână, însă nu a putut să ne dea vârsta exactă".

Lucy nu mai aude, însă, în afară de această problemă, se află într-o formă fizică bună.
Am cercetat trecutul lui Lucy şi am aflat că s-a născut pe Strada Thomas, din Llanelli, South Wales, în Marea Britanie, în 1972. Am vorbit cu oameni care au confirmat că au văzut-o şi în anii 70", a povestit stăpânul ei.