Buna,
Pot sa-ti spun ca toate. Eu animalelor mele le dau pipeta Frontline Combo, pentru fiecare pe marimea s-a.
Ca antideparazitant intern le dau Cestal (urmezi instructiunile, se dau in functie de kilograme) insa la unul din cateii mei care are 6 kg, desi s-ar recomanda 1 pastila intreaga, eu ii dau doar jumate. Am incercat odata 1 intreaga la recomandarea veterinarului si i-a fost rau de numa.
Celalalt caine are 13 kg jumate si i-am dat o pastila sau una jumate, nu mai stiu, cred ca totusi doar una, iar celeilalte e 23 de kg, i-am dat 2 pastile.
De asemenea, sampon cumpar de la Kaufland, antiparazitar, este o sticluta pe alb cu o inscriptie portocalie, si un catel si o pisica pe sticluta parca. E aproximativ 12 lei sticluta.
De asemenea zgarda (costisitoare) dar eficienta pentru un an de zile ar fi de la Foresto.
Pipeta si-a facut efectul in 4 zile. Purecii mai se pun pe animale dar nu rezista pe ele si nu depun oua.
Eu as zice ca pipeta plus samponarea sunt metodele cele mai eficiente. Zgarda mi s-a parut cea mai inutila, atat pentru caini cat si pentru pisici.