anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este cel mai destept caine?

12 răspunsuri:
| asya a răspuns:

Labradorul sau ciobanescul-german!

| lolo23 a răspuns:

Pai cainii sunt animale de companie de 12. 000 de ani, fiind descendentii directi ai lupilor.ca si acestia, cainii lupta pentru supravietuire in orase si sate, lipsiti de asisitenta sau hrana...In lupta lor pentru viata au invatat sa infrunte indiferenta si violenta omului... Fiind animale de companie, sunt iubiti, rasfatati si chiar lasati mostenitori.

Dar, ca sa raspund la intrebare. un top al celor mai destepti caini ar fi...Border Collie (fost ciobanesc scotian), ciobanescul german, folosit de politie in actiuni diverse, Golden Retriever, labrador (are capacitatea de a memora locuri), Saint Bernand (folosit in gasirea celor sub zapezile avalanselor), Corgi, si multi altii, chiar daca sunt mai mici sau mai mari; au putut fi domesticiti si dresati pentru ca sunt inteligenti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ala care are scoala, de caini destepti. dar uniii...sant destepti ca porcul cu teleanca.

| `KiddO` a răspuns:

Golden Retriever, labradorul, border collie, ciobanescu german. cam astia sunt asa mai destepti...In fact toti sunt destepti depinde cat timp le acorzi pentru training

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ciobanescul-german!

| KiiDdaCoOrRvVi a răspuns:

Tactu

| emanuelp a răspuns:

Lupul e destept...si daca il dresezi e foarte destept

| Petronela a răspuns:

Cred ca Labradorul

| sufletzel a răspuns:

Se pare ca Border Collie, urmat de cainii Pudle si abia pe 3 e ciobanescul german.

| AlexSala a răspuns:

Ciobanesc german. Am si stiu ce poate happy.

| 123love a răspuns:

Ciobanesc-German