| protos87 a întrebat:

Care este cel mai mic pret pentru un catel Bichon Maltez, Bolognese sau Chihuahua? Sunt interesat de un catelus, pentru un cadou sotiei mele.

Răspuns Câştigător
| Giovanna a răspuns:

Doamne cand vad asa aberatii, fratilor, cum sa coste 100 ron un catel de rasa? voi stiti ce vorbiti? Chihuahua e cel mai scump si e si cel mai sensibil sad costa cam 300 euro fara pedigree si asta e pretul minim. Maltezul costa 250 euro fara pedigree, la fel ca si bolognese, stiu pentru ca m-am interesat mult, am sunt pe la crescatorii si la veterinar, nu lua in seama samsarii de pe net si din ziare, ei vand catei de proasta calitate si incerca doar sa se imbogateasca! Daca vrei cu pedigree scorul creste pana la 600-1000euro in functie de faptul ca e sterilizat sau nu. Eu iti recomand sa apelezi la un vet, au anunturi acolo la cabinet.

3 răspunsuri:
| just for me a răspuns:

Phey am citit undeva ca un pret de criza la un bishon e 8 mil
http://www.zooland.ro/BICHON_MALTESE_PRET_800_RON-179-p.html
http://www.aaz.ro/vanzari/21/chihuahua-la-pret-100-roni deci la un pui de chiuhaua pretul minim e de 2 mil, eu zic ca 100 ron(un mil)e prea putin.
mai cauta, insa iti zic ca o firma serioasa nu vinde la un pret mai mik de 4 mil un bishon sau un chiuhaua. daca vrei sa fie sanatos si sa nu aiba defecte interesaza-te la firme serioase

| AlaBalaPortocala_3309 a răspuns:

Depinde...
bichonul e cel mai scump(la cel mai mic pret la car il gasesti ar veni cam 350 lei)
urmatorul este chihuahua(aprox. 300lei)
si ultimul dar nu cel din urma este bichonul bolognese(250 lei)
toate preturile pe care ti le-am zis sunt cele mai mici happy

sfatul meu este sa iei un bichon bolognese pentru ca:
1)nu este foarte scump
2) dintre cele 3 rase de cini nominalizate mai sus are cel mai frumos caracte
3) nu este agresiv fata de alti caini, ale animale, cu copii sau su strainii
4) nu este predispus bolilor de ochi sau de piele( spre deosebire de Bichonul Maltez su Chihuahua)
3)nu lasa par la fel de mult ca ceilalti( poate ca Chihuahua, pentru ca are parul scurt, ti se pate ca nu va lasa par dar este total gresit!)

mult succes in alegerea caineluui perfect pentru tine!winking

| Popescu_Bertha_Andreea_1994 a răspuns:

Nu costa cat a zis raspunsul castigator. depinde de unde ii iei. eu o sa-mi iau un bichon maltez, si ala ti-l recomand ee. nu lasa mult par si nu necesita multa miscare. e perfect pentru viata in apartament dar poate sta si la curte!