| joy a întrebat:

Care este cel mai neobisnuit animal pe care l-ati avut?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Am avut un arici care a mancat otrava de sobolani si a muritsad, am avut 2 papagali, vreo 9 hamsteri, soparle, un cocos de la bunicu' da l-a taiat mamasad, un iepure, un maidanez, un ciobanesc, un caine de vanatoare combinat cu huski, si noua achizitie-un coker de 5 saptamani pe care l-am primit chiar azihappy.

11 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Am avut un arici mic - care era ranit si pe care sotul meu l-a adus in casa sa se refaca. Acum cativa ani inainte de Paste am avut, tot asa, pasager, un iepuras de camp - pe care sotul meu l-a salvat de caini, dar care nu a mai fost primit de mama lui - asa ca a stat cateva saptamani la noi.
Am crescut si 2 papagali... dar presupun ca asta nu e ceva foarte neobisnuit.

eileen
| eileen a răspuns:

Eu am avut doar pestisori, un caine vreo cateva zile pana m-a dat mama afara cu el, pisici de pe-o zi pe alta, am avut soareci in casalaughing) si cativa gandacilaughing pana a venit deparazitareawinking

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

O soparla... presupun ca e neobisnuit...

| CrucifiedCountess a răspuns:

O Cartita.

April
| April a răspuns:

Am avut oaspete pentru cateva zile o broasca testoasa cu care s-a intors fericit dintr-o excursie baiatul meu.Era mic, prin clasa a doua, se asezase pe jos si o urmarea cu ochi mari, in extaz fiindca nu mai vazuse niciodata o asemenea vietate.Am vrut s-o duc afara dupa cateva ore dar a inceput sa planga sfasietor, asa ca am cedat.Toata povestea a durat vreo saptamana; in fiecare zi cand venea de la scoala isi arunca ghiozdanul si fuga in sufragerie unde trebuia sa o caute pe sub mobile. Apoi a inceput sa se ingrijoreze ca nu a mancat nimic atatea zile. A ridicat spre noi ochisori grijulii si ne-a intrebat ce mananca broasca testoasa. Si atunci ne=am dat seama ca niciunul dintre noi, parinti si bunici nu stia.Ne-am pus cu burta pe carte, atunci nu aveam internet, si am gasit undeva ca ar manca varza.In zilele urmatoare toata sufrageria era verde...Pana la urma am reusit sa-l induplecam sa duca testoasa sfara, nu-mi mai amintesc ce argumente l-au convins, dar nici pana astazi nu stiu ce mananca broasca testoasa...varza in niciun caz ...toate frunzele erau neatinse...

| Dara a răspuns:

În copilărie am avut un şarpe. Am fost nevoită să-l duc, pentru că mama mai avea puţin şi înnebunea la gândul că avem "lighioana" în casă. big grin

| Selena a răspuns:

Un soricel din ala alb cu codita lunga si ochii rosii.Nici acum nu stiu de ce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faemelus sugativus contus.
Pe ce pune laba... dispare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un catel ciuaua( nu stiu daca se scrie asa dar sunt catei fffff mici care nu mai cresc deloc)
sincer acei catei practic nici nul vezi...nul am eu dar are o prietena de-a mea... mi-e mila de catelul ala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Motanul

| CAsToReL a răspuns:

O tenie laughing))))))) inca o mai am, am facut un breloc din ea, am turnat azbest si silicon incins peste ea si acum e intr-un cub la cheile de la tractor. laughing