Eu ti-as propune razboinic sau saman ca fata saman mi se pare superba... in schimb fata razboinica dura si tot imi place
Aşa este în sfarşit cineva care ştie că sura este cel mai tare caracter
Pentru prima data ninja lama este cel mai bun caracter bun pvp si pvm ninja zmeu nu exista(poate ai vrut sa scrii ninja arc) ninja arc e bun pvp la lvl mare ma refer lvl 65+ cu iteme peste +7 ninja lama se creste usor cartile sunt ieftine deci poti sa-ti faci G usor fata de razboinici care aura sabiei este in jur de 1kk bucata sau corp 800-900 in medie (daca gasiti mai scump depinde de dropul de pe server) in schimb ninja lama are cea mai scumpa carte cam 100k ambuscada adica in loc sa cumperi o aura cc cumperi 10 ambuscade cc se vede diferenta cine face primul vraja la G. La P este la fel la toate caracterele. Sper sa te ajute...
Toate caracterele sunt bune dar skilurile sunt facute la fie care character in moduri diferite de atac de exzemplu sura(arme, magie neagra):are skiluri puternice la distanta dar la corp este mai slab deorece daca cele de distanta nu le ibnateteste poate fii ucis ninja:este un pic mai puternic la distanta deorge pote folosi arcul cu niste skiluri si pote debora imdeiat un corp si are si cateva skilri corp la corp shaman:nu prea stiu multe despre shaman dar o sa ma interez tot ce stiu este ca are skiluri destul de buna pentru distanata razboinicul il conisder cel mai putennic pentru ca degeaba are alte charactere skiluri pentru distanta ca daca nu le are suficient de puternice sura poate fii ucis dar la razboinic are aporeape toate skilurile corp la corp sper ca te-am ajutat fund plz
Hey eu Cred ca SAMANCA sura e puternica dar urata
Ane758 întreabă: