Unui caine, trebuie sa-i dai un nume cu litere "tari" si scurte...Ricky...el va intoarce, foarte repede capul, atunci cand isi va auzi numele...
De aceea, si comenzile pentru dresarea unui caine, sunt foarte scurte...incearca si Max, Pepsi, Bruce sau, de nu, Zombi...
Depinde - noi am avut un caine mare ciobanesc mioritic si i-am spus in joaca Buby (de la Bubico). Oricum este numele care imi place si acum cel mai mult pentru ca, desi cainele nostru nu mai este, de cate ori il pronunt imi amintesc de el.
Pana la urma m-am gandit si am ales un nume: joe coker. va multumesc oricum pentru sugestii
Eu cred ca nu conteaza cat de frumos este numele...important este sa-i dam noi un nume cainelui dupa caracterul lui...este ceva magic...sa te gandesti...si iar sa te gandesti ...cum il va chema. Dupa multe incercari... te opresti la unul care ti se pare ok...si cand il stigi pe nume...surpriza...nu-ti raspunde...asa ca mai cauti altul...si mereu ti se pare ca nu l-ai ales pe cel potrivit... Daca pe primul il cheama Athos ...pe acesta sa-l cheme Portos sau Aramis...hmmmm...ce zici?
Mozoc asa il chema pe primul meu catel, iar urmatorul, fiindca era gri cu alb l am botezat Petecut.
Dupa mine Tano suna ff bine apoi..shaky numele fostului meu caine ..pe urma bruno suna chiar bine
ISQ întreabă:
adrianamara întreabă:
iiiiiii întreabă: