Păi presupun că știi.
Numărul dintâi este codul diavolului, iar cel din urmă se spune că e a Lui Dumnezeu, deși eu nu cred deloc acest lucru. După cum a explicat Cristi sau Vlad, nu mai stiu exact, este o invenție tâmpită, o gluma, hai că sunt și eu, dar ce se va întâmpla? Doar nu o sa îmi răspundă cutare și Cutare
Pai... se spune ca numarul 888 este nr lui Dumnezeu, iar 666 nr lui dracu. Asta e doar o minciuna. Sunt chiar videoclipuri cu asa ceva pe YouTube si la sfarsit iti spun ca a fost doar o farsa.
Saut!
Cred ca ai vazut pe YT ca unii copilasi suna la 666 sau 888 si se intampla chestii si nu mai stiu ce.Ei fac asta doar sa obtina vizualizari la videoclipurile lor, trucand imaginile pe care le vezi!
In realitate aceste doua numere sunt cu totul flase fara nici o destinatie! Exceptie face 888 care este numar de Vodafone accesibil!
666 este considerat un numar satanic despre care se pomeneste si in biblie iar 888 este acelasi lucru de aceea acum toti suna la numarul 666 crezand ca insasi diavolul o sa raspunda!
merit funda?
Salut o sa te lamuresc eu.
De mult in poprul romanesc numerele 666 sau 888
au fost considerate numere satanice lucru care a fost scris si in biblie. De aceea toti cei care suna la numarul 666 sau 888 suna doar pentru ca le va raspunde insisi diavolul insa nu se intampla nimic deoarece pe retelele de comunicare nu exista sau nu a fost inregistart acest numar, totusi oamenii inca cred ca aceste numere sunt NEURATE
Merit funda?
Este o scamatorie de fapt memoreaza pe cineva in telefon cu numele ala ex:666 sau 888 oricum nu sunt adevărate! Funda?
Cică daca suni la numerele astea îl suni pe "ala cu coarne" dar poti sa suni linistit nu se intampla nimic am încercat si eu cu o prietena!
Poti incerca sa suni la 666, dar nu se intampla nimic.
Am incercat eu, deci te asigur ca nu ai ce pati.
Ba deci eu ma jur ca am sunat la 888 si a raspuns si canta o muzica, efectiv ma jur.
TheMatz întreabă:
Nelutuborda întreabă: