| TheLegion a întrebat:

Care este id-ul de mess a lui Smiley? plz dau funda+folositor

P. S. Vi-l dau in schimb pe a lui puya

32 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Buna.
Uite, ideea este ca celebritatile nu isi fac publice adresele, orice s-ar spune. Imi pare rau, dar nu cred ca ai vreo sansa sa ii afli id-ul.

| April27 a răspuns:

Buna am cautat pe un site si adevaratul id a lui Smiley este: smileydelasimplu crede-ma e adevarat crede-ma!

| evelina_8943 a răspuns (pentru April27):

Se scrie,, Crede-ma''nu,, crede-ma''winking. Si nu este acesta id-ul lui Smiley, eu l-am incercat si nu e bun...

| April27 a răspuns (pentru evelina_8943):

Ia nu ma mai corecta pe mine! eu l-am incercat si merge tu ai incercat nimic da! Si ce te bagi oricum?

Draga mea te-am reclamat, eu cred ca ai vreo 9 anisori, asa ca scumpa, du-te la scoala, pune burta pe carte, si nu iti mai bate joc de oameni. Eu l-am incercat si id-ul nu este bun. Vreau sa ma bag, pentru ca am vazut ce comentezi, si sincer, cred ca ar trebui sa ai alte preocupari la varsta aceasta.

Lasa-ma nu e treaba ta da fac ce am chef si ce te intereseaza cati ani am n-am eu chef de scoala du-te tu in clasa 0!

Nu vreau sa ma cert cu un copil care inghite o minge metalica si plange si nu-i spune lui mami c-o cearta. Cred ca ce ti-am zis eu te-a ajutat pentru. ca ai scris corect,, lasa-ma''. Bravo >big grin

Termina poate n-am chef eu sa fac gramatica da scrie tu cum ai chef! Si daca tu ai avea o mama care te omoara daca ei un 8 la scoala nu ai zice nimic da!

Draguta nu cred ca mamica ta te omoara daca iei un 8. Eu te vad foarte vie si sanatoasa.

| HELLOKITTY66 a răspuns (pentru evelina_8943):

Auziti
certati-va altundeva

| Ţepeşu a răspuns:

Eu am id-ul lui Basescu, dar mi-a dat ignore.

| lovegirl15 a răspuns:

Cat de naiv poti filaughing
Chiar crezi ca vedete precum Smiley si Puya au timp sa vorbeasca pe mess cu copilashi prosti si naivi?
Iti garantez eu ca nu au timp.tongue
Asa ca mai bine ocupati timpul cu ceva util si nu mai bantui net-ul cu intrebari stupide, la care nu vei gasi raspuns.
Degeaba spun unii ca au id-ul nu stiu cui vedete, ca nu'i adevarat.Astea n-au timp sa stea pe mess, si daca au timp, cu siguranta au id-ul lor personal, care il doar cunostintele.
Si eu pot zice ca am id-ul Madonnei, dar tu ma crezi?
Sa-ti mai zic ceva:mai sunt uni copchilasi fanatici si inebuniti dupa unele vedete, incat creaza id-uri false, unde ei se dau drept respectiva vedeta.
Sfatul meu:ocupati timpul cu ceva util si renunta la ideea asta stupida de a face rost de id-ul timpului, pentru ca nu vei reusi.

| randy7rko a răspuns:

Smiley. love

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau id-ul a lui Smiley!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Smyley_online

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai i eu il am pe al lui puya da nu-l stiu pe la lui andrei adica smiley

| co0L a răspuns (pentru anonim_4396):

Da pe a luy puya si e util dau pe a lui smiley

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Smiley_nu_are_id_de_mess

| vedetamuziciiana a răspuns:

Nu il am sad. imi pare foarte rau! dar te rog, te rog mil dai pe a lui Puya?

| Teodorukka a răspuns (pentru vedetamuziciiana):

Il am eu pe a lui Puya nu m-a acceptat inca.Il vrei?

| cookieshor a răspuns:

Nu va mai ca*** atat pe voitonguetonguetongue am verificat toate id-urile si nici unul nu e bunbig grin vedeti-va de treaba voastra pentru ca
nu stiti deloc sa va bagati in seama...

| CD16 a răspuns:

Andrei_tiberiu@ymail.comwinking

| alecsisa a răspuns:

Smiley. 4u

| alecsisa a răspuns:

Fan_smiley_foarte_naiv.

rolling on the floor.

| Constantin_Butnaru_1985 a răspuns:

Really stiu eu id-ul de mess a lui smiley
e prietenul meu smiley
adresa lui este : smiley_razvan@yahoo.com

| Theutzica a răspuns (pentru Constantin_Butnaru_1985):

In primul rand pe smiley nu il cheama Razvan si in al doilea rand nu te crede nimeni ca esti prieten cu Smiley.

| cristy8 a răspuns:

Music_smyle

| mihai72009 a răspuns:

Il stiu doar ca atunci cand ii dau add nu merge ceva, dar in orice caz este @Smiley_omul. iti merge numa ca nu-ti apare in lista. apropo. stiu deoarece pe twitter arata adresa de mess a fiecarui utulizator.

| mihai72009 a răspuns:

Scz.nu era ala. ala-i de twitter.insa am mai incercat unul si mi-a dat ca-i bine insa stiu ca e bun fiindca merge. insa nu mi-a dat accept ci no

| parpalea a răspuns:

big grin Smileynuaremess@boule.com

| Theutzica a răspuns:

ID-ul lui e smileysimplu@yahoo.com, si poate ca el chiar nu are asa mult timp sa vorbeasca cu fanii, dar asta chiar este Id-ul lui. Daca nu ma credeti, ca multi de pe aici mint, si inventeaza tot felul de Id-uri false, intrati pe net pe:,, informatii despre smiley,, si pe STARMANIA iti da toate informatiile: nume, varsta, data nasterii, hobby-uri, Id, inaltime, greutate, si altele.Chiar asta e Id-ul serios.Intrati pe STARMANIA. Funda?

| Alex_Cristi_1995 a răspuns:

Damil alui smiley

Întrebări similare