Daca e sa-l practic - inotul; daca e sa-l privesc sarituri cu schiurile, formula 1 si snooker
Cel mai mult fotbalul si pe locul doi tenisul de masa
in general imi plac toate sporturile.
QWAN KI DO(arte martiale), m-a ajuatat foarte mult atat fizic cat si psihic, cine practica acest sport, se poate lasa de terbilism, acest sport iti da vointa, increrede in tine.este ceva foarte special(multa lume nu intelege si cand aud de asa ceva incep sa rada: eu''karate''? ma faci sa rad. n-am altceva mai buna de facut? cum ar fi o tigara, o seringa, si o sticla de alcool?)... fac de mult timp si dupa cum am spus m-a ajutat foarte mult, acum clubul nostru vrea sa ajute cat mai multa lume sa nu cada in plasa teribilistilor(droguri, fumat, alcool), si nu face acest lucru pentru bani, ci pentru ca nu ne gandim numai la noi insine, ne gandim si la cei din jur si la binele lor.
Basket( joc si la o echipa si cine mai vrea sa imi trimita Pm...) si Volei sau HAndball
VOLEIUL! e un sport pe care il practic de 5 ani...sincer...mi se pare ca e sportul care dezvolta cel mai bine corpul...pentru ca dezvolta toti muschi (nu doar unii) si iti da o anumita gratie... e sportul meu favorit si mereu va fi
in rest...inot...dans(daca poate fi considerat un sport:X)
Volei...ador...e unikul spor care-l joc...restul prefer sa-l privesc si doar in viu...
Ane758 întreabă: