Daca zici ca desenul iti place atunci ala insa eu consider ca din lista ta hobby-urile bune ar fi :
-dansul[pentru ca faci miscare care ajuta mult pentru organism si te mentine in forma]
-si cititul pentru ca iti imbogatesti vocabularul, mai afli ceva nou si te ajuta mult la scoala cand trebuie sa faci tema pe baza de creatie
insa daca tie desenul si dansul iti plac atunci foarte bine alea sa ramana
desenul e mai relaxant in timp ce dansul necesita mult timp si multa munca, dar te mentine si in forma
Salut! Pai din cate ai zis tu, mie mi se pare ca ai talent la desen, deci iti recomand sa mergi pe desne, poti sa dai la Arte! Si dansul este un sport foarte bun, mai ales ca o sa iti trebuiasca lucruri de genul asta pe CV, deci prin clonccuzie eu zic sa practici dansul ca un hobby, dar sa nu renunti nici la desen! Hobby-ul meu este cititul, si ti-l recomand pentru ca in ziua de azi cine citeste ajnge departe, chiar daca dai la arte, nu poti sa iti asiguri un viitor ata de complex! Eu zic sa nu renunti la nici unul din aceste hobby-uri, fiecare are semnificatia lui, si te vor ajuta toate, poti sa ai mai multe hobby-uri, nu numai unul! Succest!
Sarbatori fericite!
Pa, pa.
Din cate vad Desenul te atrage mai mult. si cred ca, ar trebui sa continui in Arta.
Pe mine ma atrage muzica. [ am aproape 7 luni de cand, cant la chitara. ]
Repet. cred ca ti s-ar potrivi Desenul.
Hobby-ile nu se iau dupa cat sunt de bune, ci dupa ceea ce iti place.
Asadar, daca hobby-ile tale sunt desenul si dansul, atunci in cazul tau acelea sunt cele mai bune.
Inseamna ca ai talent daca ti'au fost expuse lucrarile.
Succes!
luana2001 întreabă: