Mov-aceasta culoare sugereaza mister, bogatie, dar si melancolie si senzualitate. Este cunoscuta ca si culoarea care te ajuta sa-ti regasesti armonia interioara. In studiile despre culori, mov este catalogat ca si o culoare relaxanta, dar si propice favorizarii sexualitatii femine si creativitatii! O culoare complexa si bogata in semnificatii, mov este o culoare exceptionala pentru sanatatea psihica!
Si mie imi place albastru si verde, nu prea imi place roz.sau mov.
Astea mi-au placut cand eram mica, dar da, culoarea mea preferata este tot albastru
P.S: Ai gusturi
Mie imi place movul si verdele pentru ca movul inspira sensualitate iar verdele natura
Culoarea mea favorita este verde!
Deoarece simbolizeaza armonia si pacea
Albastru este si culoarea mea preferata. Simbolizeaza libertate, originalitate, profunzime si visare.
Culoarea mea preferata este culoarea iubirii! Adica " cacaniu " pentru ca de cele mai multe ori iti vine sa te caci in ea de iubire!
Exact cum a zis si yoelidutza: movu e cea mai frumoasa culoare! si albastru e a 2 culoare dupa mov!
Da albastru e o culoare dragutzaa.mie mai imi place si roz, mov si turcoaz. portocaluiul.ala care se poarta acum la oje.
IszyKitty întreabă:
ピンク întreabă:
fluturashul întreabă: