| sanea06 a întrebat:

Care rasa de caine te pazeste cel mai mult cand un om sare la bataie

Răspuns Câştigător
| MadneSsCat a răspuns:

Eu zic ca ciobanescul belgian, pentru ca e agil si foarte puternic, si foarte rapid pe deasupra.Dar depinde si de catel, de exemplu : eu am un belgian si o sora de a ei, am luat'o pentru un var de a tatalui. a mea e foarte foate rea, imediat sare daca te faci spre ea, iar cealalta se fereste daca te faci spre ea si nu sare sa muste, sa latre, e mai cuminte si mai bleguta. depinde si de temperamentul catelului, e exact ca la oameni, unii sunt mai iuti la manie, si altii mai calmi, mai linistiti

11 răspunsuri:
| sandra_8620 a răspuns:

Pitbull

| push2gl a răspuns:

Depinde cum il dresezi

| JohnnyBi a răspuns:

Eu am un caucazian si cand ma plimbam cu el un tovaras mi-a dat o palma pe spate (in gluma) si a sarit la piciorul lui instant. mai greu a fost sa o calmez (e o ea)

| ganton a răspuns:

Makarovul laughing.

| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Asta nu depinde de caine ci de tine.Toti caini sunt rai daca sti sa-i educi.Un caine dresat si educat te va apara chiar daca e de talie mica sau daca este de talie mare.Dar daca vrei un caine fioros ia-ti un Pitbull sau un Ciobanesc.

Răspuns utilizator avertizat
| victortiti89 a răspuns:

Eu zic ca un pittbull

| Radu_5166 a răspuns:

Pitbull sau ciobanesc!

| cosmina_4516 a răspuns:

Sincer eu cred ca: Cainele care te iubeste pe tine te apara cand cineva sare la bataie nu conteaza ce fel de rasa...

| zapacita05 a răspuns:

Ciobanesc german

| Loyaliti a răspuns:

Goldenul Retriver! Ca pe mine si pe fratimiu ne-au atacat 3 rromi si era si erau si caini nostri 2 goldeni retriveri si iau facut muscat pe toti! Bafta!big grin