| Ioana960 a întrebat:

Care rasa e mai usor de ingrijit ca nu m-am hotarat inca din cele 11 raspunsuri:
- cocker spaniel
- labrador
fund@

Răspuns Câştigător
| DidiChanx3 a răspuns:

Vecina mea are un labrador ( nu de mult cam de 1 an ) iar eu am avut odata un cocher spaniel adevarul e ca sunt ft prietenosi dar daca is rasa pura is mai greu de intretinut cocherul nu e ft bolnaviios dar nici labradorul dar daca is mici sub 6-8 luni nu-i expune prea mult la frig ( daca ii iei toamna traziu sau iarna cand e ft frig ) pentru ca o s afie riscul sa se imbolnaveasca cam atat dar ti-as recomanda un cocher din astia 2 dar dupa mine cel mai cuminte este un san bernand si nu e ft greu de ingrijit doar ca saliveaza cam mult fundita puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Cocker Spaniel,e mai dragalas,prietenos,loial,se ingrijeste mai usor,labradorul este dragalas,prietenos,loial, se ingrijeste mai greu, succes!

Apache
| Apache a răspuns:

Per total un labrador. chiar daca cockerul este mai mic!
Un labrador este un caine destul de bolnavicios, dar nu este chiar la fel de pretentios ca si un cocker spaniel ...care este foarte greu de ingrijit!
Adevarul este ca amandoi sunt caini frumosi dar greu de intretinut...

| JustInCase_1628 a răspuns:

Ambii trebuie plimbati, vaccinati, dusi la veterinar, hraniti cu mancare de calitate, periati, educati, socializati. Le trebuie calciu cat sunt in crestere, jucarii, vor roade lucruri, vor face in casa in primele luni de viata. Singura diferenta este ca labradorul este de talie mare, iar cocker-ul talie medie, iar in plimbarile tale va fi mai greu sa tii labradorul in frau, daca nu il inveti sa iti mearga la pas. Dupa parerea mea, nu poti spune ca o rasa necesita mai putina sau mai multa ingrijire decat alta. Toti cainii au aceleasi necesitati: exercitiu, disciplina si afectiune (fie el chihuahua sau marele danez).

| ApofissPapaya a răspuns:

Daca stai la bloc, iti recomand un cocker, daca nu ai foarte mult timp de plimbare. Labradorului ii trebuie plimbari lungi. Daca ai curte, iti poti lua linistita un labrador. Numai bine si un exemplar sanatos!

| AlexandraHNY a răspuns:

Labrador, tiam mai zis
cokeru lasa baleehappy si e si el frumos dar se imbolnavestee, trebuie mereu vaccinat...
labradoru e mai rezintent.nu vrea decat sa se plimbe

| Razvan94 a răspuns:

Labrador

| Razvan94 a răspuns:

Desi cockerul e mai mult pentru apartament, iar labradorul mai mult pentru curte etc