eileen
| eileen a întrebat:

Care sunt cei mai destepti caini din lume?

Răspuns Câştigător
gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Cainii sunt animale de companie de 12.000 de ani, fiind descendentii directi ai lupilor...ca si acestia, cainii lupta pentru supravietuire in orase si sate, lipsiti de asisitenta sau hrana...In lupta lor pentru viata au invatat sa infrunte indiferenta si violenta omului... Fiind animale de companie, sunt iubiti, rasfatati si chiar lasati mostenitori...
Dar, ca sa raspund la intrebare... un top al celor mai destepti caini ar fi...Border Collie (fost ciobanesc scotian), ciobanescul german, folosit de politie in actiuni diverse, Golden Retriever, labrador (are capacitatea de a memora locuri), Saint Bernand (folosit in gasirea celor sub zapezile avalanselor), Corgi, si multi altii...chiar daca sunt mai mici sau mai mari...au putut fi domesticiti si dresati pentru ca sunt inteligenti.

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eileen, dupa parerea mea cred ca cei mai destepti caini sunt ciobanesc german. pot fi dresati foarte usor, sunt forte aproape de stapani lor, dar in acelasi timp sunt si foarte protectivi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elefantii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Golden Retriever

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciobanesc german

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rottweileri cred dupa mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Boxerii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un respuns pentru. tine: cel mai dastept caine este cainele tau. alta chestie care nu prea tine de aceasta intreabra: daca tu iti iubesti cainele si el te va iubi pe tine chiar daca esti unu sarac sau bogat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Husky

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca cei mai destepti caini sunt (caini de lup)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eu zic ca cei mai desteti caini sunt labradorii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Broder collin, pudel, ciobanesc german. golden retriver, doberman pinsher, ciobanesc de shetland, labrador retriever, papillon, rottweiler si caine de cireada australian

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rotweilerii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu zic border collie si labradorul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu zic border collie si labradorul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca cei mai destept caine din lume este cainele lup(ciobanesc german) de aceea este folosit pentru a prinde hot ide catre politisti.
Eu am un caine de 12 ani care e cel mai destpet caine din lume

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Border Collie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei mai destepti caini sunt cei din rasa Doberman si Ciobanesc German

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca labradori sunt cei mai desteptzi caini din lume...si sunt si foartee frumosii ii ador pur si simplu...:X

| alexutza_4406 a răspuns:

Eu zic ca toti caini sunt desteptzi... daca le dai putina atentie vei observa ca orice animal e foarte inteligent... dar eu as spune ca rasa cea mai desteapta sunt labradorii...nu ca de ce as avea eu unul, dar sunt cainii orbilor, asa ca imagineaza-tiwinking

| CookieMonsterOo a răspuns:

Eu zic ca cel mai destept caine din lume este cainele lup sau collie

| RaresLow a răspuns:

Ciobanesc German, sunt foarte inteligenti big grin

| andreuta88 a răspuns:

Eu iubesc toate rasele de caini de la chiwawa la dog de bordeaux.dar eu am un labrador si o catelusa maidaneza, credeti-ma eu o mai cert pe catlusa mea(bety')dar ea incearca sa ne apere, oricum catelul destept depinde de stapan dar sunt si alte cazuri.

| Stef_5143 a răspuns:

Eu consider ca labradorii sunt cei mai destepti eu am unul la apartament si este foarte jucaus, si invata orice foarte repede