Bones, Spitfire, Kryptonics, Ricta, Pig, Mini-Logo, Abec 11, Better, Pro company
si se stie ca pentru skateboard rotile sunt de cauciuc
sper sa iti foloseasca
sal
Toti fiti atenti:cele mai puternice, rapide, rezistente, trikuri sunt cele de cauciuc pur, sa stiti toti nu mint
Toti fiti atenti la mine:cele mai rezistente, puternice, rapide, trikuri sunt cele de cauciuc pur
WTF OAMENI?!?! alea de silicon? nici vorba! am avut eu skate cu rotzi de silicon, si sunt aiurea, nu prinzi viteza, te oprestila fiecare pietricica... cele my bune sunt cele din pvc, sau daca gasestidin amestec de materiale de uretan, alea sunt cele my bune, ai viteza, si nu te poticnestila fiecare frunzulitza care iti apare in drum.rotzile de silicon sunt pentru role, intr'adevar, dar NU pentru skate.
Eu am skateboard cu roti de silicon si merg cu ele super iar eu dau multe trickuri la bara rampa din astea placa e rco am luat-o de la 100 lei in sus 2 mil si ceva dar este ceva ciudat un prieten de-al meu are tot rco dar la luat cu 70 lei si cu tot roti de silicon si il are de 1 an si i sau ingalbenit rotile el lea curatat der nimica a venti la mine m-am uitat si eu si tot asa si alemele se vor face asa?