| DrDeath a întrebat:

Care sunt hobby-urile voastre?
De ce v-ati ales acel hobby?
Dau FUNDA la cel mai bun raspuns si la restul dau folositor.

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Pai...am mai multe hobby-uri:imi place sa fac origami,pentru ca mi se pare foarte interesant ca dintr-o foaie de hartie sa poti face chiar si un catel,imi place sa joc sah,pentru ca este un sport al mintii,dar tot nu e plictisitor,imi place hula-hoop pentru ca e foarte distractiv si mai si slabesti, imi place sa ascult muzica pentru ca ma relaxeaza si imi place sa lenevesc dupa o zi obositoare, pentru ca atunci ma relaxez cel mai bine.
Dar tu ce hobby-uri ai?

11 răspunsuri:
| helper7603 a răspuns:

Fotografia!

| liiifeiispiiink a răspuns:

Buna! Mie imi place foarte mult sa desenez...am ales acest hobby pentru ca asa, prin desen, imi expun tot ceea ce simt fara ca nimeni sa ma opreasca...Imi mai place foarte mult sa cant si consider ca acest lucru ma linisteste in special cand sunt singura acasabig grin

Sper sa te fi ajutat cu ceva raspunsul meu! Succes!

| Satisfaction a răspuns:

Putoritul cu ochii in televizor! Glumesc! Imi place foarte mult sa citesc, sa dansez, sa pictez si sa cant! Si mai joc si fotbal uneori! Mai am un hobby care nu se poate numi hobby...sa scriu mesaje si sa vb la telefon si din aceasta cauza stau slab cu minutele! Nu mi-am ales aceste hobby-uri, doar am incercat si mi-a "placut". Ale tale care sunt?

| PeRRi a răspuns:

Salut Paul hobby-ul meu este in principiul sportul pentru ca sunt foarte pasionat de sport incep sa fiu din ce in cel mai bun la orice sport care il practic aproape zilnic sau ma rog saptamanal. Daca iti gasesti un hobby care iti place si il practici foarte des nu ai cum sa nu devi talent la el happy

| ღdiaღ a răspuns:

Hi! Hobby-ul meu e sa desenez si sa cant.Mi-am ales acest hobby, deoarece sunt foarte buna la aceste doula lucruri.Ador sa desenez.De la gradinita mi-am descoperit talentele si de atunci exersez mult.Cant in fiecare zi, deoarece simt o bucurie mare atunci.

| euzictutaci a răspuns:

Buna!
Pai am mai multe hobby-uri dar cel mai cultivat hobby este DANSUL :X, dar nu orice fel de dans ci dansul sportiv :X.
Mi-am ales acest hobby deoarece cred ca ma reprezinta cel mai bine! big grin
Dansez de la varsta de 5 ani neimpliniti si am facut mai multe stiluri de dans,iar dansul sportiv cum am mai mentionat ma reprezinta cel mai bine :X!
Mai am putin si trec in clasa E big grin asa ca acest hobby e minunat! big grin
Dar mai mult decat un hobby este un SPORT fascinant in care trebuie sa muncesti mult!
Desi nu se castiga prea multe bunuri din acest sport,bucuria pe care o simti atunci cand esti in ring si trebuie sa impresionezi arbitrii/juriul este enorma; la fel ca si cand esti pe podium cand ridici CUPA castigata de tine!
Este enorma bucuria aceasta! :X
Pe langa faptul ca te dezvolti armonios, inveti si cum sa ti un regim alimentar sanatos (ce sa mananci si ce sa nu mananci), inveti sa si socializezi ptc. dansul inseamna COMUNICARE mai presus de toate!
In spatele muncii de la sala de antrenamente se vad roadele!
Iar dansul nu este un simplu pas pe o muzica si datul din fund cum isi imagineaza unii (la dansurile latino) - NU!
- este cel mai frumos mod de exprimare din cate exista!

Mai sunt multe de spus despre acest sport/hobby dar mi-ar lua o zi si-o noapte sa descriu tot ce inseamna DANSUL!

Sper ca te-am facut sa intelegi ce inseamna DANSUL! :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal.Hobby-ul meu, baschetul.Din patru ore pe care le petreceam la palatul copiilor acum 5 ani am ajuns acum sa ma duc in fiecare zi cate 2 ore la umobitelco...

| さいゆき a răspuns:

Am destul de multe. As vrea sa mentionez in primul rand ca sunt foarte pasionata de arta. Imi place foarte mult sa pictez si sa desenez. Cei care ma cunosc stiu deja asta foarte bine; uneori ii vad complet enervati din cauza faptului ca eu ma adancesc in desenul sau pictura pe care o fac iar ei raman sa vorbeasca singuri; imi cer scuze :] dar chiar nu e vina mea. Pe lista mea se mai afla si pasiunea pentru ceremonia ceaiului, o gasesc complet fascinata; am descoperit ca sunt interesata de asa ceva de cand am inceput sa cunosc mai multe lucruri despre vechiile geishe si de cand un prieten bun de-al meu -Hiroki- a venit in vacanta de vara sa locuiasca cu mine 14 zile. Imi place foarte mult sa scriu, cam orice; povesti, versuri, orice e bine. Cand nu am ce face cant la chitara sau la pian, imi place destul de mult sa fac asta si este o actiune care ma ajuta sa ma relaxez si sa alung stresul.

| daniella9805 a răspuns:

Muzica pentru ca ma linisteste si atunci cand sunt suparata pur si simplu ascult muzica si ma linistesc :X

| Qwhik a răspuns:

هوايتي هي لك الراب، الهيب هوب، البوب في اللغة الإنجليزية والأدب.

Моят хоби е можете не може рап, хип-хоп, поп на английски език и литература.

Můj koníček je, že nemůžete rap, hip-hop, pop v anglickém jazyce a literatuře.

我的业余爱好是你不能说唱、 街舞、 流行英语语言与文学。

My Hobby is you cant rap, hip-hop, pop in English language and literature.

Minun harrastus on, voi rap, hip-hop-, pop englannin kieli ja kirjallisuus.

Mon Hobby, c'est que vous ne peut pas de rap, hip-hop, pop en littérature et en langue anglaise.

Mon Hobby, c'est que vous ne peut pas de rap, hip-hop, pop en littérature et en langue anglaise.

Χόμπι μου είνaι νa σaς δεν είνaι δυνaτό νa ρaπ, hip-hop, ΠΟΠ στην aγγλική γλώσσa κaι λογοτεχνίa.

Il mi-a Hobby è che Impossibile rap, hip-hop, pop in letteratura e lingua inglese.

私の趣味は、ラップすることはできません、ヒップホップ、ポップで英語の言語と文学です。

Mijn Hobby is dat u kan rap, hip-hop, pop in de Engelse taal en literatuur.

Moje Hobby jest, że użytkownik nie może rap, hip-hop, pop w języku angielskim i literatury.

Meu Hobby é que você não é rap, hip-hop, pop, em língua inglesa e literatura.

Мое хобби-это что вы не можете рэп, хип-хоп, поп в английском языке и литературе.

Mi Hobby es que no se de rap, hip-hop, pop en español lengua y literatura.

Hobby-ul meu este sa cant muzica rap, hip-hop, pop în limba si literatura engleza.

Aceasta fraza nu a fost tradusa in limba si literatura filipineza.

| siroro a răspuns:

Ador sa dansez balet! Asta ma linisteste pe mine, ma face sa zvor printre nori si sa ma avint ca un inger in zbor!