| WhiskeyFaraNume a întrebat:

Casa mea are o curte din spate, unde se afla cainele meu. Curtea e destul de descisa, fara multe lucruri in mijloc, majoritatea lucrurilor sunt pe margini. Cainele meu are obiceiul sa ia multe chestii in gura, bete, frunze, jucarii, orice ii arunci si imi este frica sa nu apuce vreo petarda si sa. isi zboare creierii. Cum o pot proteja de asa ceva? In curtea din fata nu o pot aduce deoarece avem foarte multe lucruri iar cainele este o fiinta distrugatoare. Am vecini cu multe petarde si am observat ca le arunca si in curtea noastra din spate, dar nu ii pot convinge sa nu mai arunce. Multumesc, funda.

6 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Luati cainele si aduceti intr-un loc mai ferit unde se simte in siguranta, macar in fata casei tale sau pe cerdacul casei tale pana se mai linisteste zgomotele petardelor!

Răspuns utilizator avertizat
| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Mai cainele tau asa retard e sa manance petarzi? stai linistita ca nu pateste nimic, cel mai probabil o sa trebuiasca sa ai schimbi scutecul daca are happy

| muziclive a răspuns (pentru Ionut_Sur_1987):

Vai ce amuzant est
Era sa uit sa rad

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Bine ca nu ai uitat mai! uite te rog sa ma ierti, faceam putina gluma nu te supara. eu am 3 catei acasa la tara si crede-ma ca se sperie foarte tare de pocnitori din astea. nu te stresa pentru ca si ei au putin creier pe sub blanita si stiu sa se fereasca de pericol. un an nou fain iti doresc

| A02Sniper a răspuns:

Nu o sa dureze prea mult perioada asta cu petarde/artificii.
Daca nu-l poti baga in casa, s-au intr-o cusca pentru o perioada nu prea ai ce face.