| Ommmmmffffffgggggg a întrebat:

Castravetii si cojile de castravete sunt bune la iepuri?
Nu sunt toxice?
Funda.

11 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Nu sunt toxice stai liniștit!winking
Sunt numai bune.

| Doctorfishadi a răspuns:

Salut! Castravetii contin o sursa considerabila de caroten! Carotenul ajuta sistemul imunitar al ierbivorelor sa devina mai puternic. Daca ii iei din comert, eu as sugera sa speli bine! Nu mai dati castraveti iepurilor des, atentie mare:Iepurele este un animal rozator iar alimentele care ii pot provoca gaze intestinale trebuie controlate la maxim, el neavand adaptarile necesare care sa il ajute la eliminarea acestora! Atat castravetele cat si trifoiul sau salata ii pot provoca moartea! Dar date in cantitati mici, ca si gustari sunt benefice.Eu zic sa ii dai castravete, dar o data pe saptamana si putin nu mult, in nici un caz sa nu ii constituie hrana principala!

| Doctorfishadi a răspuns:

Omule iti omori animalul, i-a in considerare sfatul medicului! Nu ii mai da des, citeste ce am raspuns eu mai jos!

| kar1GaNNN a răspuns (pentru Doctorfishadi):

Eu de cand am iepurele ii dau in fiecare zi castravte, si nu are nimic, nu e bolnav.
Dar t use pare ca trebuie sa te mai inspirezi despre animalewinking.

| Doctorfishadi a răspuns (pentru kar1GaNNN):

In practica, am avut iepuri, nu mai am, le dadeam si eu la fel ce gaseam happy si nu aveau nici pe naiba.Dar acum cochetez de ceva vreme cu medicina veterinara(vreau sa ma fac medic pe romaneste).Si am invatat multe lucruri despre animale.Intreaba un veterinar bun si ai sa vezi ca raspunsul este idem cu al meu! Repet castravetii sunt nocivi la astfel de animale in cantitati mari si dati zilnic, daca ii dai rar si putin sunt foarte buni! happy.Asa ca nu mai fii roman si accepta si un sfat de la cineva cu ceva cunostinte happy. Bafta cu rozatoarele happy!

| kar1GaNNN a răspuns (pentru Doctorfishadi):

Le dau in fiecare zi dar in cantitati mici 1-2 castraveti mici, nu exagerez sa ii intoxic.

| Doctorfishadi a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Fa si tu asa:1 zi le dai castravete cu ceva, alta nu le mai dai castravete si le dai altceva, daca le dai zilnic intotdeauna pe romaneste se umfla in burta, medical se numeste dropsi sau blowat si inseamna o acumulare de gaz in intestine care nu are pe unde iesi si dauneaza animalului.

| Ommmmmffffffgggggg explică:

Bine, mersi de idee.

| mada225 a răspuns:

Sunt foarte bune pentru iepurii

| stefanrkv a răspuns:

Bine inteles ca in perioada asta sint dati cu tot felul de chimicale dar nu cred ca este o mare problema pentru iepuri, si eu le dau.

| AliAlina15 a răspuns:

Da sunt foarte bune pentru iepuri, si eu am iepuri si le dau, dar nu au patit nimic, si le place. Puteti sa le dati linistit.