| Miranda27 a întrebat:

Cat ar costa un papagal? Bine, stiu ca sunt mai multe rase si feluri de papagali, dar cat ar costa unul din ala mai mic (nu pui, adica de talie mai mica) cu mai multe culori pe el ex. verde + galben + negru...

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am cumparat 2 papagali, am dat aproximativ 100 lei parca, perusi amandoi. Unul mi-a murit la 1 an dupa cumparare, iar altul are 6 ani si inca este in viata, e superb.

| trance04 a răspuns:

Este in jur de 60 de lei perechea perusii si 120 de lei nimfele dar pretul difera de la crescator la crescator

| elena445 a răspuns:

In jur de un milion cred ca mai bine iai cumpara tu decat sa ii dai bani in mana.papa

| Miranda27 explică:

Am uitat sa spun: intreb pentru ca pisica mea, aseara i-a mancat pe doi dintre papagalii vecinei, si acum trebuie sa ii platesc sau sa ii cumpar papagalii inapoi, ce credeti, s-ar simti mai bine daca i-as da bani pe papagali sau daca i-as cumpara direct eu doi papagali?
Vreau sa-mi raspundeti cat mai repede daca puteti.

| AnneSiAtat a răspuns:

Bună (:
cred că vorbeşti despre peruşi, dacă nu mă înşel. ar fi bine să-i dai doar banii, nu să îi iei tu papagalii, în aşa fel încât să fie liberă să aleagă culoarea, mărimea, rasa... în jur de 50 de lei sau 1 milion costă un papagal, ştiu, puţin cam mult, dar merită, sunt nişte amici grozavi.
Succes!

| Lady21 a răspuns:

80-150 lei

| BaroS_7350 a răspuns:

Pana in 60 de lei la magazin, si la targuri de animale am cumparat unul cu 30 lei.