Sa nu-l asculti pe Robert! In primul rand nici nu cred ca gasesti in Romania, iar in al doilea rand sunt sanse sa moara si nu este recomandat sa iei animale din salbaticie.
Ele sunt destul de scumpe (nu-ti pot da un numar sigur, dar eu am vazut la 1400 de lei) si sa le intreti e si mai scump sa nu mai spunem ca te expui riscului sa faci salmonela (da, poti lua salmonela de la ORICE reptila, iar broastele testoase sunt reptile)!
Au nevoie de lumina UVB, de o temperatura ridicata, de o anume umiditate, etc. (nu o poti tine afara dupa cum a zis Robert). Mai bine studiaza-le pe alte site-uri!
Scuze ca nu te-am prea ajutat, ti-am dat doar niste sfaturi.
Nu ai voie sa o iei din salbaticie. E ilegal si ameninta populatia salbatica. Poti cumpara de pe site-ul Nevertebrate.ro, dar sunt scumpe si fff greu de ingrijit. Poti suna.la nr de tel de pe site si sa ceri informatii despre specia dorita, dar si sa cati pe lte site-uri straine infornatii
Costa destul de mult, mai bine te duci undeva si o iei din padure sau de pe camp, si nu ai nevoie de prea multe lucruri, daca o lasi afara si ii dai apa intr-un castron sau ceva o sa fie bine
Andrei_Pop_1990_CU31 întreabă:
Deniissel întreabă: