Alege un hamster, e in jur de 20 lei, se ingrijeste mai usor si e foarte jucaus.
Hello,
eu am hamster,
l-am cumparat din portugalia si o fost 5 euro.
Aici e cam 10-20 lei, cu cusca mancare si rumegus e cam 50 lei.
Mai bine hamster,
ca porcusorul de Guineea face multa mizerie
si e mai mare decat un hamster.
Vot pentru hamsterrr! In jur de 20 de lei depinde si de rasa. http://www.hamsterific.com/images/hamsters/RobMomNBabies.jpg
Iti recomand roborovski, preferatii mei:X
Mai bine un catel un adevarat prieten care simte cind esti vesel sau trist. restul nu mi plac miros urit si trebuie sa schimbi mereu talajul. e oribil. faci ce crezi. e parerea mea
La pet shop-ul din Carrefour Baneasa purcelusii costa 45 lei.
Sunt foarte simpatici, chiar daca fac mizerie...Am si eu unul si il iubesc ca pe un copilas:X
Cum au zis si ceilalti, depinde de gusturi...Eu spre exemplu nu pot suporta hamsterii ca, consider ca n-ai ce face cu ei (nu cerd ca ii poti scoate in parc liberi)...
Porcusor de Guineea e super dragut. :X
Acum depinde de unde-l cumperi,
daca il cumperi de la cineva care a avut grija de ei si vrea sa-i dea sunt maxim 15 lei,
dar daca il iei de la un pet shop chiar nu stiu.
Cauta si tu pe Google : pret porcusor de guineea si iti va da acolo.
Te tzuk!
Eu am un porcusor :X am dat 25lei pe el dar rumegusul+mancarea+cusca=pana in 100lei
Purcelul, e mai mare si e mai dragut. E si mai jucaus. Poti face mai multe lucruri cu el si nu fuge de tine cum face un hamster.
Hamster:Xporcul e mai mare, hamsterul e mai simpatic:X
e in jur de 15 lei
Porcusorii de guineea sunt mult mai jucausi dar sunt si mai murdari spre deosebire de hamsteri, acum depinde cata grija esti dispusa sa ai de ei.
Pai eu am o catea mare lup si care face tampenii in curte si bunicul meu vrea sa o dea unui padurar si mi-a zis sa aleg un alt animal : un porcusor de guinea m-i se pare ca traieste mai bine decat un hamster asa ca vreau sa im cumpar si eu dar daca iti plac animalele ma miki poti sa iti iei un hamster si daca vrei un animal mai mare care sa il iei in brate (fara sa-l strivesti) poti sa alegi intre un porcusor de g. sau un iepuras ( eu am avut doi dar i-am cumparat pe rand trebuia sa iau 2 de-odata ) fundita?
Un hamster e in jur de 15 lei, dar costa mancarea lui, rumegustul, casutsa" sa. . Si un porcusor de guineea nu stiu cat e Dar ar trebui sa alegi care ti se apare tie mai dragut. Si sa te interesezi cum se intretin sa vezi ce te avantajeaza :X
Cam asa.
15-20 d lei.
Eu am avut porcusor de guineea si mirosea foarte urat
Depinde unde il tii.
Tu alegi ce vrei dintre cele 2
Un porcusor de guineea e in jur de 50 lei.Eu am fost la un Pet Shop si atat costa. ...acum depinde si de unde il iei
Ia-ti un hamster, e mai mic si nu miroase ca un porcusor de Guineea, a avut cineva porcusor de guinea si mirosea ingrozitor.
Ane758 întreabă: