| Rose_2860 a întrebat:

Cat costa un pui de husky sau malamut de alaska? De preferat cei care au sa raspunda si poate imi spun si cate ceva despre comportamentul lor.

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Gasesti la pret intre 100 si 300 de euro cred. Sunt unii care ii dau gratis din diverse motive.

| manuelaaa a răspuns:

Aproximativ 200 euro...Husky-ul siberian este si el un caine considerat a face parte din grupul cainilor de munca. La origine, au fost utilizati de locuitorii din Siberia, astazi indeplinind fara probleme rolul de caini de companie, de vedete ai expozitiilor de profil sau participand cu succes la cursele de caini.

Daca te gandesti sa iti iei un Malamut de Alaska ar trebui sa stii, in primul rand ca aceasta nu este o rasa pentru orice fel de proprietar. Datorita inteligentei si incapatanarii sale, Malamutul de Alaska este destul de greu de dresat si de "stapanit". In mod cert, nu este rasa recomandata pentru cei care nu au mai avut un caine pana atunci.
Daca déjà ai un Malamut, inseamna ca ai aflat ca este un caine foarte energic si care are nevoie de multa miscare si mult spatiu la dispozitie. Lipsa miscarii si a exercitiilor il face sa devina plictisit si poate duce la un comportament distructiv. De asemenea, are nevoie de foarte multa afectiune si va trebui sa acorzi mult din timpul tau pentru a te juca cu el, altfel devenind galagios si hiperactiv daca se simte neglijat.
Datorita naturii sale energice si a spiritului salbatic, Malamutul nu e un caine care sa fie crescut intr-un apartament. Este ideal sa aiba o curte asigurata cu garduri in care sa se poata juca si alerga in voie fara sa fie expus pericolelor.
Malamutul are foarte multa energie si va trebui sa ii acorzi timp pentru a te juca cu el si pentru a crea o stransa legatura pe masura ce creste, aceasta te va ajuta si sa poti comunica mai eficient cu el pe masura ce il dresezi sau pur si simplu in timpul convieturii comune. Va trebui sa te ocupi si de socializarea lui, sens in care sunt recomandate "iesirile" in spatii publice sau chemarea prietenilor acasa la tine pentru a se obisnui cu alte persoane sau alte animale de companie. Daca esti la serviciu sau scoala in timpul zilei, serile si week-endurile trebuie sa le petreci in activitati comune cu Malamutul tau. Daca nu ai timp sau disponibilitate pentru asta, in mod sigur Malamutul nu este un caine pentru tine.

| šρяίηģ a răspuns:

Prietenul meu si-a cumparat o catelusa husky cu 200 de euro. Poti sa ai noroc de un catel ultradestept sau unul prost de da in gropi (de exemplu am o cunostinta care are un caine husky care se baga in gard non-stop ca e mai prost saracu', dar catelusa prietenului meu este foarte desteapta aduce chiar si ziarul de pe masa daca vrei sa il citesti). Sper ca ti-am fost de ajutor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://malamutalaska.wordpress.com/de-unde-sa-iau-un-malamut/ -> niste informatii, as spune eu, vitale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista caine destept sau prostexista stapan pentru asta, cum te vei decide sa-l ai, ce il vei invata!winkingeu am unu si nu pot spune ca e destepttonguehappy insa, pana nu ai un husky pe mana nu stii cum elaughing)...dar iti pot spune un lucru sincer happy orice iti face catelul husky ai sa-l iubesti, fara sa aduca ziarul sau pachetu de tigari sau mai stiu eu cehappytzurry.blogspot.com, sau cauta pe 220.ro "husky CL"tongue

Întrebări similare